Ahhoz képest, hogy a kiemelt idegenforgalmi jelentőségű, elegáns Andrássy úton működik ez a kávézó, meglepően retró hangulatú, 80-as éveket idéző és nem éppen azt a képet sugározza, amit szerintem ma Magyarország vagy Budapest mutatni szeretne a nagyvilág felé.
A földszinten 2 bárszékes asztalnál lehet leülni, a galériaszinten további asztalok vannak, de a pultos hölgy azt mondta, ha csak kávézni akarok, enni nem, akkor maradjak lent. Az emeleten amúgy is egy külföldi lánycsapat foglalt helyet, elég hangosan és jókedvűen. A kávé Segafredo a márkázott csésze szerint, de nagyon gyenge színvonalú, alig iható kategóriás volt. Tej helyett kávétejszínt kaptam. Nagyon nem ugyanaz, pedig valószínűleg volt tejük, ahol van konyha, ott szokott lenni. Kommersz italkínálat, 4 féle Staropramen üveges sör. Valószínűleg változott az idők során a "ház söre", mivel a Stella Artois-s söralátét tartóban Borsodi söralátétek voltak. Az étlapon mirelit, gyorsan összedobható kaják vannak: pizza, tészta, saláta, rántott hús, nem sok minden, unalmas a kínálat. Nyáron Algida jégkrémet lehet kapni. A pultos hölgy egyszemélyben intézett mindent, a telefonba panaszkodott is az ismerősének, hogy mennyire utálja már ezt az egészet. Ebből gondolom, hogy nem ő volt a tulajdonos. Nem jött be a hely semmilyen szempontból, nem ajánlom.