Tipikus retró cukrászda a 70-es - 80-as évek esztétikai megoldásaival. Bent vannak ülőhelyek, 4 személyes kerek asztalok kényelmetlen székekkel, a vélhetően galériaszintre vezető lépcsőfeljáró azonban le van zárva. A bejárat melletti táblán fényes fekete alapon, egymástól elütő stílusú betűkkel írták ki a legvonzóbb ajánlatokat, melyek közül nevesítve kiemelték a somlói galuskát és a gesztenyepürét.
Klasszikus, megszokott, jól ismert sütemények, tortaszeletek, átlagosnál valamivel alacsonyabb árfekvésben, 300-450 Ft közötti szeletárakon. Sacher, Eszterházy, puncsszelet, zserbó, krémes. A túrótorta mű-zselatin (sárga, pink) burkolattal a tetején mindig kissé bizarr volt számomra, szerencsére egyre ritkábban találkozom vele mostanában, de itt még ilyen (is) van. Véleményem szerint lehet létjogosultságuk a hagyományos cukrászdáknak, erre is van igény és kereslet, nemcsak a paleo-vegán-mindenmentes édességekre. De ettől még elvárható, hogy ne "műanyagból", igénytelen alapanyagokból süssenek. A gesztenyeszív nagy méretű, azonban a gesztenyés töltelék nem gesztenyéből, hanem higított "felütött" masszából készült, és túl van cukrozva. A krémes átlagos, semmi extra. Bár árulnak fagylaltot is a Szondi Cukiban, én azt ajánlom, inkább sétáljatok tovább még pár métert a páros oldalon lévő olasz fagyizóig. Ég és föld a különbség.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.