A 8-as helyen japánok a befutók

Tabemasu Sushi Bar - Asian Street Food BudapestTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest a térképen

2023. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. március 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Keleti pályaudvarnál lévő Asian Street Food ételudvar nekem nagyon megtetszett, amikor itt jártam, a hangulat, a berendezés, a kisvendéglők, egyáltalán magát az ötletet nagyon jónak tartom, hogy többféle ázsiai nemzet konyhájának kifőzdéi gyűlnek itt össze, mint egy valódi ázsiai piacon szokás. A korábbi látogatások óta történt némi változás az itt lévő vendéglátó egységek körében. A legbelső helyiségben jobbra, ahol korábban a sütis volt, most már egy japán sushi bár kapott helyet, ezzel a többi ázsiai ország mellett a japánok is megjelentek új szereplőkként a színen.
A sushi séf a semmiből került elő, a pult egy ideig üres volt, kellett várni, hogy jöjjön már oda valaki, aztán végre felbukkant. A rendelést közös nyelv hiányában kézzel-lábbal mutogatva, az étlapra böködve lehetett leadni. Viszont kérdéseket feltenni így nem volt lehetséges. Az étel elkészültét csipogó jelezte. Frissen készült, finom volt, kiadós. Egy 8 db-os uramakit választottam (2690 Ft), fűszeres lazacos rollokat, amelynek a tetején dekorációként apró lazac kaviár hintés is volt, meg még pár féle szósz, amit mondjuk én a szívem szerint kihagytam volna. Itt a pálcika az alapvető evőeszköz, nem cikiskednek műanyag villákkal. A szójaszósz ki volt adagolva, elég kis mennyiség, de a pulton szerencsére volt kitéve üvegben, abból lehetett még hozzá tölteni.
A vendégeknek apró cukorral is kedveskednek, ezt csak úgy lehet elvinni.
A sushikon kívül Don Buri és Miso leves szerepel még az étlapon.
A hely készpénzmentes, kizárólag bankkártyával lehet fizetni.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (15)
Tabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - BelsőTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - EgyébTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - EgyébTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - BelsőTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - Étel/italTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - BelsőTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - Étel/italTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - Étel/italTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - EgyébTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - BelsőTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - Étlap/itallapTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - BelsőTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - Étlap/itallapTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - Étlap/itallapTabemasu Sushi Bar - Asian Street Food Budapest - Egyéb
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Hotel Kiss Tata
Hotel Vinum Wellness és Konferencia Hotel Kiskőrös - Élmények Kiskőrösön
Hotel Vinum Wellness és Konferencia Hotel Kiskőrös
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
103.020 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással