Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Francia hangulat az Árkádban is

á table! - Árkád Budapestá table! - Árkád Budapest a térképen

Kiváló 2020. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2020. október 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Á Table francia bisztró, pékség és kávézó - lánc az Árkád megújult, modern és trendi étkező szigetén is megjelent egy egységgel. A megszokott stílusjegyekkel, kávé- és ételkínálattal, hangulatos berendezéssel várja itt is a vendégeket. Nem lepett meg, hogy a vendégeiket saját, elszeparált területen lévő asztaloknál ültetik le, és nem a "nagy közösben".
A falat francia filmplakátok díszítik. A péksüteményeken túlmenően a sütemények kínálata igazán figyelemre méltó, már többet volt szerencsém kóstolni. A crumble myrtille, azaz a szedres morzsás pite (990 Ft) az egyik kedvencem, de az Opera szelet is igazán finom.
Nekem a quiche nem annyira jött be, számomra egy kicsit száraz, ugyanakkor a kollégáim ezeket is nagyon szerették. Spenótos, sonkás és talán olívás volt a harmadik fajta (990-1190 Ft).
A szendvicsek frissen helyben készülnek, az alapot adó croissant-ot a péksütemények között is megtaláljuk.
Kitűnő a kávé, 550 Ft a Cortado-ért korrekt ár. Selymes, szinte bársonyos, ugyanakkor karakteres a kávé.
Az elviteles vendégeket a pultnál szolgálják ki, a helyben fogyasztókat viszont az asztalnál és fizetni is az asztaloknál lehet, természetesen akár bankkártyával is.
A kiszolgálás kedves, barátságos, de egy kicsit lassú volt.
Igaz, a franciák sem éppen a gyorsaságukról híresek...
Nemrég tudtam meg, hogy az A Table lánc egy országosan ismert tévés producer, celebhez köthető, ő az egyik tulajdonos. De ő amolyan háttérből irányító vagy figyelő nagyfőnöknek tűnik, mert sohasem láttam még egyik egységben sem a pult mögött.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (20)
á table! - Árkád Budapest - Belsőá table! - Árkád Budapest - Belsőá table! - Árkád Budapest - Belsőá table! - Árkád Budapest - Étel/italá table! - Árkád Budapest - Étel/italá table! - Árkád Budapest - Étel/italá table! - Árkád Budapest - Belsőá table! - Árkád Budapest - Étlap/itallapá table! - Árkád Budapest - Étlap/itallapá table! - Árkád Budapest - Étlap/itallapá table! - Árkád Budapest - Belsőá table! - Árkád Budapest - Étel/italá table! - Árkád Budapest - Étel/italá table! - Árkád Budapest - Étel/italá table! - Árkád Budapest - Étel/italá table! - Árkád Budapest - Belsőá table! - Árkád Budapest - Belsőá table! - Árkád Budapest - Belsőá table! - Árkád Budapest - Belsőá table! - Árkád Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - 2=3 téli wellness akció
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Nem csak a 20 éveseké a világ
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
47.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval