Jó pár új egységet nyitottak Budapest- szerte, most már több plázában és további forgalmas helyszíneken is ott vannak, de továbbra is nagyon elégedett vagyok azzal, amit ők vendéglátás címén nyújtanak. A Corvin Pláza alsó szintjén, kb. a folyosó közepén lévő "kitelepülésük" a hely adottságaiból megpróbálta a legjobbat kihozni. Kicsit el vannak szeparálva a folyosótól, és a legnagyobb átmenő gyalogos fogalom nem ezen a szinten, hanem egy szinttel feljebb halad el, ez is szerencsés. A francia pékség, cukrászda, kávéző és bisztró funkció itt egyben adott. A pult egy kis szigetként épült fel, körülötte, előtte vannak az asztalok. Bár nincs körbe kerítve, de az eltérő színű kövezet jelzi, hogy ez itt privát szféra, nem a folyosó része. A pult mellett is van két bárszék. A rendelést a pultnál kellett leadni, de utána kihozták a kávét, sütit, miegyebet az asztalhoz, fizetni edig elegendő volt a végén, távozáskor. A pultban vonzó finomságok sorakoztak; az elmaradhatatlan klasszikus bagett (790 Ft) és croissant-ok (550 Ft) mellett, szendvicsek, quiche (1790/1890 Ft) - lazacos, baconös, szárított paradicsomos, sonkás-sajtos fougasse (990 Ft), valamint mennyei sütemények: a szinte védjeggyé vált Opera, Creme bruléé, lemon tarte, Paris Brest mellett karamellás sajttorta, csokitorta példaképp (1290-1690 Ft). Elég húzós sütiárak, de tényleg csúcsminőség! Ezúttal egy tradicionális franciaságot választottam, a pisztáciás eklert (avagy Éclair-t), amelyet szintén kitűnően készítenek. A szicíliai pisztáciakrém mellett feketeribizli lekvár található a csónak alakú fánk alsó részében. (1390 Ft). Nagyon finom volt! A kávé szintén korrekt, a cappuccino 950 Ft. Kötelező szervizdíj nincs. Két kedves, fiatal lány volt a pultban.