Családilag bepakolódtunk ma ide, a gyerekek még mindig itták a szemben lévő OXO-ban vett színes golyós teákat, szerintem ez nem volt szép, máshol vett termékkel nem nagyon illik beülni egy másik helyre, de hát fogyasztókká akartunk válni, a pláza folyosóján meg ácsorogni teaivás közben meg milyen? Az "Á table!
" boltok mindig a színvonalat jelentik, szerintem ebbe nem olyan mélyen kóstoltunk most bele, egy lattét kértünk (1189 forint), egy americanót (890), egy limonádét (1290), egy presszó kávét (690), egy Coca-colát (550), és a szervízdíj. . A környezet nagyon rendben van, hangulatos, barátságos, a kiszolgálás gyors, figyelmes, halk, az árak nagyon jó értékarány. . . ennyi történt.
A népszerű francia stílusú - de magyar tulajdonban álló - bisztrólánc is nyitott egy új egységet az Etele Plázában. Ez a 11. egységük Budapesten, vidéken egyelőre nem próbálkoztak. A kínálatban a francia vonalat erősítik az autentikus kenyerek - alap a baguette, de van más is, édes és sós péksütemények, valamint kézműves sütemények alkotják, amelyek frissen készülnek az á table műhelyében.
Prémium kategóriás francia és hazai alapanyagokból dolgoznak, hagyományos receptúrákat és sok kreativitást felmutatva. Egy sarokbérleményben kaptak helyet, előtte asztalokkal, velük szemben az ESCOBAR kapott helyet. A 2. emeleten középtájon vannak (nem a 3. emeleti gasztrosétányon). Kitűnő a kávé is! Croissant-ból készülnek helyben a szendvicsek (1190-1690 Ft), melyek között avokádós, libamájas és sonkás is volt. Bagettből is készülnek tartalmas hideg szendvicsek. Quiche-ből vegetáriánus spenótosat és bacon-öset is láttam a pultban. Most a macaront is kipróbáltam náluk, fehércsokisat és levendulásat próbáltam (490 Ft/db). A pohárkrémek közül a Creme Brulée csodálatos! (1290 Ft). A sütiárak 990-1390 Ft között alakulnak, híresen finom náluk az Opera, az Eclair és a citrom tarte is. Nagyon kedves, készséges volt a kiszolgálás, feldobta a napomat a vendégcentrikus, figyelmes úriember. Nagyon klassz hely, tetszett!