Kis kioszk a Farkasréti temető főbejáratával szemben, a villamos végállomásnál francia trikolór színibe öltöztetve. A kis gombaforma építmény ablakánál beköszönve lehet rendelni, majd a kétoldalt lévő pultnál kortyolni a kávét, harapni a brióst. Jó lenne egy kis terasz néhány asztalkával, de talán nem kaptak rá helyfoglalási engedélyt.
A francia stílusú péksütemények mellett a kávé is finom. Az eszpresszó 690 Ft-ba került. Tálalás: öko-papírpohárban. A házi bagett 790 Ft, friss ropogós. Elég szolid volt a készlet, néhány croissant, erdei gyümölcsös Brioche Bostock (790 Ft), szilvás Pantoufles prune (990 Ft). Ennyi van ebben a kis helyben, nem lehet összehasonlítani a nagyobb, több asztalos, bisztrós kialakítású "beülős" Á Table helyekkel.