2021. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. december 25.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Á Table francia kávézó és bisztró lánc egyik tagja a MOM Park Bevásárlóközpont emeleti részén található. A francia vonalat jelzi a kék-fehér-piros trikolór és a sokféle francia ihletésű sütemény és pékáru.
Lehet többféle kenyeret (baguette, cipók) is kapni, croissant-t, baguette-ből készült szendvicseket.
A sütemények kitűnőek: tarte au citron - citromtorta (890 Ft), nagyon csokis, vaníliás vagy epres eclair (1090 Ft), Opera (1190 Ft), de igazi francia krémes is kapható.
Ha már franciák, akkor bort, prosecco-t és pezsgőt is lehet itt kortyolni egész nap! Igaz, a prosecco olasz, de a franciák sem betik meg.
Nagyon jó a kávéjuk is! Egy eszpresszó 490 Ft-ba kerül, a tejért kellett fizetni +100 Ft-ot, igaz, egy kiskancsónyit hoztak, pedig csak egy kortyot kértem. Külön figyelmet érdemel a kávéscsésze, ami egy piros, összenyomott műanyag pohárra hasonlít, de közben porcelánból készült.
Nincs szervizdíj, de a számlán vastagon szedve feltüntették, hogy "ajánlott szervizdíj: 10%. Szerintem szükségtelen így erőltetni ezt a szervizdíjat, majd mindenki eldönti, hogy akar-e, tud-e adni. Az alapvetően is magas árak szerintem már magukban foglalják ezt az extra díjat.
Összességében egy igazán igényes hely, sok-sok finomsággal, magas minőséggel.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (8 db)
á table! - MOM Park további értékelései
2024.02.28egyedül
![]()
Látom, a kollégák jól érezték itt magukat, én is megpróbáltam. Kicsit sétáltam ma a Gringos után a MOM-ban, le és fel a lépcsőn, próbáltam eldönteni, hogy hol kávézzak. Láttam egy új helyet középen, kedvem is lett volna kipróbálni, de tömve volt, nem is volt szabad asztal. Itt meg volt bőven, és...
2019.10.22egyedül
![]()
Az A Table cégnév a minőség garanciája. Nincs ez másképpen a MOM parkban sem. Amúgy ennek a helynek a legkevésbé szerencsés a térkialakítása, már ami az intimitást illeti. Mert a forgalomnak bizonyára jót tesz, hogy nagyon exponált helyen vannak egy plazaban, de a vendégek komfortérzésének...
57.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?