Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az egyik legrégebbi és legnagyobb, folyamatosan működő kínai étterem Budapesten, amely 1991-ben nyitotta meg kapuit. A tulajdonosok taiwani kínaiak. Mondhatni folyamatos népszerűségnek örvend a hely. Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, vasárnap délután gyakorlatilag folyamatosan jöttek-mentek a vendégek, kínai turistacsoport, magyar, orosz és kínai családok, párok, illetve estére egy 100 fős vietnami születésnapra készülődtek az emeleti különteremben. Több teremben sok asztal, a tradicionális forgatható közepű kerek asztal. Az asztaltársaságokat díszesen faragott fa-, illetve vésett mintás üvegfalak választják el egymástól. A hátsó teremben lévő kis akváriumban élő halak, homár és osztriga, aki tengeri étket szeretne, innen választhat "áldozatot", garantáltan frissen készítik el. A színes ételfotókkal illusztrált étlapon 184 sorszámozott étel található, nem kevés! A kínain belül szecsuáni, kantoni, pekingi ételek is szerepelnek rajta. Vegyesen találhatóak benne a magyarok számára is könnyen befogadható, közkedvelt, de mégis egzotikus ételek és különlegességek is, amelyek inkább az ázsiai vendégek körében népszerűek. Az előételek 1500-3500 Ft között, a főételek 2000-6000 Ft között alakulnak, desszertek 1000 Ft környékén. A legdrágább fogás a homár 33. 000 Ft-ért, az egész pekingi kacsa 11. 000 Ft körül. A borkínálat igényes, jó nevű és sokféle magyar bor, a sörök felhozatala viszont kommersz, mondhatni komolytalan: csapolt Stella (2,5 dl a pohár 475 Ft-ért, 4 dl a korsó 590 Ft-ért), üvegesben Heineken és barna Leffe (0,33 l 895 Ft), pedig a kínaiak körében a sör a legnépszerűbb alkohol. A tipikus kínai rövid, a Mao Tai kifogyott, de a pincér javaslatára a Kaoliang Chiew névra hallgató cirokpárlatot kóstoltuk (1280 Ft). Az ételek közül a szecsuáni konyha csípős remekeit kihagytuk, tekintettel a gyerekekre, az alábbi ételeket választottuk: pálcikán sült fokhagymás garnélarák nyárs (3380 Ft), gőzölt sertéshúsos táska (930 Ft/4 db), hagymás báránycomb (2980 Ft), édes-gyömbéres karaj (2180 Ft), pekingi kacsa (2590 Ft), őt ízű illatos-omlós csirke (1990 Ft), póréhagymás csirke fafülgomba (2090 Ft). Hozzá természetesen rizst, csípős káposztát. A desszertekben a kínai konyha nem éppen erős, de azért próbálkoztunk: sült almát, édes rizsgombócot, mangó befőttet ettünk. A konyha a jelentős vendégszám mellett igen gyors, a személyzet türelmes, tájékozott, udvarias, segítőkész. Európai evőeszközt és pálcikát is kaptunk. Nagyok az adagok, szép a tálalás, jó a fűszerezés. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. 7 főre 40zer Ft-ot fizettünk.