A facebookon kaptam meghívót a pékség megnyitójára, ami egyúttal egy kis kóstolóval is össze volt kötve. A Hattyú utcában kell besétálni a Mammut felől a Batthyány irányába és a bal oldalon találjuk meg az újonnan nyílt pékséget, amely egyszerűen a tulajdonos fiatalemberről kapta a nevét.
A pékáruk nem a mostanság divatos francia vonalat követik, és nem is a szintén trendi mindenmentest, hanem inkább magyarosnak mondanám. A kenyerek saját "fejlesztésű" kovásszal készülnek. Az árak meglepően barátságosak. A péksütik 250 Ft-ba kerülnek, a fél kilós veknik 400 Ft-ba. Vettem egy szilvás papucsot az édesek közül, valamint megkóstoltam a rozsos és a fehér kenyeret is, amelyekhez "feltétként" aszalt paradicsomos tatár beefsteak-et, kapros karfiolkrémet és snidlinges házi vajat kínáltak. A hely nagyon pici, de van benn egy kis asztal és az ajtó előtt is lehet talponállózni. Nagyon finom, természetes illatuk és ízük van a péktermékeknek. Reggel 7-től este 7-ig tartanak nyitva. Sok sikert kívánok nekik!
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.