Kiváló 2017. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A facebookon kaptam meghívót a pékség megnyitójára, ami egyúttal egy kis kóstolóval is össze volt kötve. A Hattyú utcában kell besétálni a Mammut felől a Batthyány irányába és a bal oldalon találjuk meg az újonnan nyílt pékséget, amely egyszerűen a tulajdonos fiatalemberről kapta a nevét. A pékáruk nem a mostanság divatos francia vonalat követik, és nem is a szintén trendi mindenmentest, hanem inkább magyarosnak mondanám. A kenyerek saját "fejlesztésű" kovásszal készülnek. Az árak meglepően barátságosak. A péksütik 250 Ft-ba kerülnek, a fél kilós veknik 400 Ft-ba. Vettem egy szilvás papucsot az édesek közül, valamint megkóstoltam a rozsos és a fehér kenyeret is, amelyekhez "feltétként" aszalt paradicsomos tatár beefsteak-et, kapros karfiolkrémet és snidlinges házi vajat kínáltak. A hely nagyon pici, de van benn egy kis asztal és az ajtó előtt is lehet talponállózni. Nagyon finom, természetes illatuk és ízük van a péktermékeknek. Reggel 7-től este 7-ig tartanak nyitva. Sok sikert kívánok nekik!