A belső tér nekem elég sivár volt, kicsi alapterület, ehhez képest nagy a belmagasság, viszont a falak az 1-2 kis képpel nagyon csupaszak, valahogy fel kellett volna jobban "dobni" a teret vagy a magasságon csökkenteni. A bejárat feletti tévében folyamatosan indiai pop-slágerek mennek, lehalkítva, nem tudom, kinek szólhat. Az asztalok közül 1 nagy asztal volt szépen megterítve szalvétával, étkészlettel, a többi üres volt. A bejáratnál lévő táblán ki volt írva a napi menü, mivel ez tűnt a leginkább időtakarékosnak, és az indiai menüben mindig több fogás szerepel vegyesen, ezt választottam. Nagyon hamar meg is érkezett, nyilván már előre elkészítik, de kissé csalódott voltam. A menü több részes fém tányéron érkezett: 1 adag rizs (ez volt a legnagyobb mennyiségű), currys csirke, "mix veg" (zöldség curry) és raita (joghurtos uborkasaláta). A húsos fogásban hús csak aprócska nyomokban volt fellelhető, mindössze 4 db apró csirkemell kocka, bár a mártás finoman volt fűszerezve. A zöldségeknél a mártás szintén finom volt, kissé csípős, viszont a zöldségek kissé kemények maradtak (sárgarépa kocka, zöldbab). A raita korrekt volt. A másik hiányérzet - a húson kívül -, hogy semmilyen kenyeret (naan, chapati, puri) nem adtak a menühöz, ami más indiai éttermekben alapból jár hozzá. Igaz, hogy a napi menü 990 Ft, ami elég kedvező ár, főleg itt a Ráday utcában, de vagy adják valamennyivel drágábban, és adjanak rendes mennyiséget a húsból is, vagy kínáljanak vegetáriánus menüt, ha ezek szerint azt olcsóbban lehet kigazdálkodni. A honlapjukat is megnéztem, az ott szereplő fotó a napi menüről erősen csalóka, köszönőviszonyban sincs a valósággal! Ha nem a menüt választom, akkor az étlap szerint a főételek 2000-3000 Ft körüli árakon vannak (köret nélkül! ), kínálatban gyakorlatilag ugyanaz szerepel, mint a többi indiai étteremben. Összességében nem voltam elájulva a helytől, szerintem vannak jobb indiai éttermek Pesten.