2015. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. november 30.Ajánlom a helyet másoknak is!
Máshová készültünk, és egy hirtelen programváltozás miatt keveredtünk ide. Próbáltunk kulturált, de nem túl flancos, nem a turisták lehúzására szakosodott éttermet találni a divatos utcában, és megláttuk a Tandoorit.
Az étterem kicsi, de helyes, néhány jellegzetes „indiai” dekorációval és a klasszikus ételeket kínáló étlappal. Egyik előttem szólóval ellentétben nekem tetszett a bollywoodi filmekből összevágott halk háttérzene. Mióta volt szerencsém divatos nyugati diszkózenét élvezni egy felkapott kínai étteremben, az ilyesminek is tudok örülni. :)
Van összehasonlítási alapunk bőven, több indiai étteremben jártunk már, és valódi indiai házikosztot is sokszor volt alkalmunk enni. Vagyis bátran állítom, hogy autentikus ízeket kínál az étterem, átlagos minőségben. Négyen négyféle főételt kértünk, aztán persze körbekóstoltuk a fogásokat. Tulajdonképpen mindenkinek minden ízlett, a hús mennyiségét azonban valamennyi ételben nagyon kevésnek találtuk. Az ízletes mártásokban, a ragukban és a rizses egytálételben egyaránt csak mutatóban volt egy kis hús.
Az árak igen barátságosnak tűnnek, főleg a környék áraihoz képest. Én inkább fizetnék kicsivel többet egy normális adag húsételért, ahelyett, hogy a nagy tál mártást tunkolom, amiben a pár kocka húst tálalják.
Az étterem és a mellékhelyiség tisztaságával, a felszolgálók kedvességével és tempójával meg voltunk elégedve.
Jót ettünk és jól éreztük magunkat, de ha indiai étterembe vágyunk, továbbra sem ide fogunk járni.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Tandoori Indiai Étterem további értékelései
2023.07.09a párjával
Pár havonta meg szoktunk fordulni az étteremben, legutóbb 3 és fél éve írtam róla, így eljött az idő az újabb értékelésre. A környék picit szépült, az étterem előtti útszakaszt lezárták a járműforgalom elől, és padokat, asztalokat helyeztek ki. A személyzet tört magyarsággal beszélő indiaikból...
2019.10.11a párjával
Több alkalommal jártunk az étteremben, legelőször 4 éve, a Ráday utcában. Azóta új helyre költözött, a 32-esek tere meglehetősen lepukkadt benyomást kell. Itt is jártunk már többször legutóbb egy októberi péntek este. A kiszolgáló pincér nagyon profi volt, szakszerűen segített a választásban, az...
2018.01.01egyedül
Több mint 2 évvel ezelőtt, a korábbi Ráday utcai helyszínükön ettem már náluk, akkor annyira nem győztek meg, az étel nem volt emlékezetes. Autentikus indiai ételeket készítenek, a séf indiai, viszont a pincér hölgy magyar. A 32-esek tere meglehetősen lepusztult, nem túl illusztris környék,...
Ensana Thermal Aqua Hévíz
45.765 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással