térnél lévő elegáns étterem előtt hosszúkás, kissé zsúfolt terasz található, mi inkább a benti zárt részt preferáltuk, de ott is elég nagy volt a zsúfoltság, az alapzaj, és emiatt meghittnek vagy bensőségesnek egyáltalán nem mondanám. Az egyértelműen lejött, hogy népszerű a hely, így hétvégén, esténként, főleg nagyobb társaság esetén az előzetes asztalfoglalás ajánlott. Talán a sok vendég miatt, mindenesetre kissé szervezetlennek, kapkodónak tűnt a személyzet, bár véleményem szerint egy ilyen színvonalú helyen alapkövetelmény az események professzionális kézbentartása, ez azonban itt nem sikerült ügyesen. A minket kiszolgáló pincérek azonban kedvesek, barátságosak voltak. Hideg és meleg tapasok szerepelnek bőséges választékban az étlapon, kis mennyiségű, izgalmasnak ígérkező falatkák, minél jobb, ha nagyobb a társaság, mert akkor többfélét lehet kóstolgatni. Inkább a tengeri herkentyűket preferáltuk, fekete tigrisrák kebab paprika vinaigrette-tel (2750 Ft), tengeri sügér ceviche japán majonézzel, sült paradicsommártással, kapribogyóval (4650 Ft), Aquadella ropogós halacskák málnaporral, citrommal (1950 Ft), ezt a 3 fogást választottuk, nem mondanám telitalálatnak egyiket sem. Vagy csak a várakozás volt túlzóbb a részünkről, minden esetre az a bizonyos "Hűha" érzés elmaradt, és nemcsak nálam. Az italok túlárazottak, a kézműves sörök közül a Stari főzdét kínálják (1750 Ft), a borlap sokszínű, magyar és spanyol borok is vannak. A 3 tapas és 2x1 dl bor kötelező szervizdíjjal együtt 20. 000 Ft-nál állt meg, amit én soknak tartottam a kapott élményekhez / íz-élményekhez képest. Összességében 4 pont. Nyilván nem egy menzával vagy egy kocsmával összevetve, hanem a saját kategóriájában.