Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Dining Guide étteremhét 12 fogásos ételsorát (5900 Ft/fő) kóstoltuk végig, ami egy teljes körű repertoárt mutatott be a konyha teljesítményéből, egyúttal a spanyol konyha világából is. Mivel kis adagokat kínálnak a tapas lényegének megfelelően, így ha nem is könnyen, de megbirkóztunk ennyi étellel, de bevallom, egy kicsit kisebb fogásokra számítottam, szóval tényleg nagyon jóllaktunk. Az ételek mellé a szintén ez alkalomra összeállított borsort is kikértük az ételek mellé. (3300 Ft). Az ételeket 3-4 tételenként csoportosítva tálalták részünkre. Előételek terén carpaccio tonhalmártással, rukkolával, grillezett zöld padron paprika és sonkás krokett érkezett friss, foszlós kovászos fehér kenyérrel. A paprika és a carpaccio is kitűnő volt, a krokett kevéssé átütő, inkább egy megúszós fogás volt és annyira nem is passzolt a többi ételhez. Következő körben érkeztek a főételek első csapata: pikáns, fűszeres vörösboros chorizo kolbászkák, csípős paradicsomos feketekagyló, gnocchi gorgonzola mártással, serrano sonkával, dióval. Itt talán a kagylót tudnám kiemelni, ami nagyon jól sikerült, de a többi fogás is tetszett. Ezt követően kaptunk csípős vörösboros bébipolipot, hátszínt Diana szósszal (erdei gombás-tejszínes), patatas bravast, azaz pirított burgonyát aiolival (fokhagymakrém) és romesco mártással (Katalónia pestójaként is emlegetik). Itt a hátszínt kell kiemelnem, ami kitűnő volt, szép rózsaszínre sült belül. Végül zárótételként érkeztek a desszertek: kókuszos panna cotta áfonya öntettel , házi mangófagylalt és pisztáciafagylalt, 1-1 gombóc. Az árak valóban nagyon akciósak voltak így és már tartalmazták a szerviz díjat is. A borsor borai: Tűzkő Pinot Grigio 2018-as évjárat, Kislaki Pinot Noir szintén 2018-as, Barbadillo Gibalbin 2019-es. Összességében egy igazán emlékezetes este volt, hangulatos környezetben, finom ételekkel.