Nem olcsó, de figyelemre méltó nagyon. Időben foglaltunk asztalt, négyen születésnap. A választék nem valami bőséges, de jellemző. Itt ide kell készülni, erre. Kezdetben vala a meggypálinka, rábíztam a felszolgálóra, ajánljon ő, ezt ajánlotta. Nem bántam meg. A welcome-falatkák nagyon egyszerűek, apró kenyérkék picike vajjal, de nagyon finom, és pont kitölti az űrt. Az ételek általában négyszemélyesek, mi négyen voltunk, a négyszemélyes gulyás szerintünk sok lett volna a négyszemélyes másodikhoz, hát inkább négyszemélyes szezonális levest kértünk, Ez most éppen sütőtök, magvakkal. Nagy és mély tányérok, nagy edény középre, a tányérokat mindig forrón hozzák ki. Merőkanál külön tálcán. Kiadós volt és finom, nem is ettük meg mind. A négyszemélyes hústál. . . szóval, ezen lehetne vitatkozni. Azt nem tudom, hogy négy személyre két csirkedarabot hogyan kéne elvagdosni, vagy két csevap-darabkát osztogatni, huzigálni. . . ez valahogy nincs tökéletesen kitalálva. Kolbászkából volt a négy, rendben, a köret is rendben, a mártások abszolút hozzáillők, elegendők. Ezt így aránytalannak érzem. Azután kértünk desszertet, válogatás négy személyre, almatorta, brownie, ez már elegendőnek látszott, és nem volt drága. Furmintot ittunk hárman, aki vezetett, az limonádét. A kiszolgálás nagyon személyes, nagyon figyelmes. , társalkodó jellegű, az asztalon a hely néha kevés a sokféle edénynek. Egyébként nagyon élveztük a helyet, a hangulat is kitűnő. Amúgy egy lónak a neve a Tati. A falból kilóg a bejáratnál egy fél ló. Az áron el lehet gondolkodni. A 4 centes pálinkám 2500 körül nem drága. A négyszemélyes szezonális leves 9700-ért. . . . hááát. . . nem is tudom. A négyszemélyes húsos tál, a választékra és mennyiségre nézve 22 ezerért, az drága. De, bizony, ez az volt. A négyszemélyes desszertet viszont nem tartottam annak, minőségi felhozatal volt. A bort sem drágállottam. A felszolgálás kb. 7000 forintért történt, hát, tudj róla, hogy benne lesz a számládban. Ezért a vacsoráért kb. 60. 000 forintot fizettünk, na, de nincs minden nap születésnap. . .