Hívjatok fel telefonon!

Telefon Bisztró BudapestTelefon Bisztró Budapest a térképen

Kiváló 2017. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 10.
Egyedi, nagyon hangulatos, múltidéző hely - a 20. századelőt megidéző - a Margit híd budai hídfőjének közelében.
A földszinten van a bárpult, de mindenképpen az emeletre érdemes felmenni. A lépcsőfordulóban a Coca Cola evolúcióját láthatjuk, 6 különböző korszakból 1-1 colás üveg formájában.
Az asztallapok alatt eégi, megbarnult újságcikkek, a falakon fekete-fehér, barna fotók a fényképezés fénykorában, tematikusan elhelyezve.
A névadás sem véletlen: az asztaloknál elhelyezett régi, hagyományos telefonokon fel lehet hívni a pultot/pincért, s így leadni a rendelést. Micsoda ötlet!
Piazza d'Oro kávét főznek, nem kiemelkedő, de iható, az eszpresszó 350 Ft + 50 Ft a tej hozzá. Kértem még egy feketeribizlis Cappy-t, ami 390 Ft-ba került. Ételeket nem nagyon láttam, a pulton volt egy Nachos reklám, gondolom, legfeljebb az van.
Az itallap hosszú, sok oldalas. A pálinkákat nem főzde, hanem gyümölcs szerint csoportosították, Márton és Lányai, Panyolai és Zsindelyes pálinkákat tartanak. A whiskey kínálat a világ minden részéről merít, 5 féle japán whiskey-t is kínálnak.
A Varga Pincészet borait kortyolhatjuk.
Köszönöm az ajánlást D.Endrének!
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (27)
Telefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - Étel/italTelefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - MosdóTelefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - Étel/italTelefon Bisztró Budapest - Étel/italTelefon Bisztró Budapest - Étlap/itallapTelefon Bisztró Budapest - Étlap/itallapTelefon Bisztró Budapest - Étlap/itallapTelefon Bisztró Budapest - Étlap/itallapTelefon Bisztró Budapest - Étlap/itallapTelefon Bisztró Budapest - Étlap/itallapTelefon Bisztró Budapest - Külső képTelefon Bisztró Budapest - Külső képTelefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - BelsőTelefon Bisztró Budapest - Külső képTelefon Bisztró Budapest - Belső

Telefon Bisztró további értékelései

2015.12.15egyedül
Egy kocsmát „el tud vinni” a dizájn vagy a „téma”, például kiemelkedő sör-, bor- vagy pálinkaválaszték. Legjobb, ha a kettő találkozik. Ilyen a Telefon bisztró a Frankel Leó utca elején. A galériázott helység felettébb hangulatos, a rendelés régi tárcsázós telefonon...
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg - Napi árak reggelis ellátással
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg