2017. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. június 28.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Ráday utcában járva a bőség zavarával küzd a vendég, ha enni szeretne. A külföldi turistáknak valószínűleg vonzó lehet a magyaros "vonal", ezt viszi több étterem is az utcában; a Tepertő mellett többek között a Paprika, a Ráday, a Rostályos és a Vörös Postakocsi is, a közeli Fővám Csarnok galériaszintjén lévő vendéglátó egységekről már nem is beszélve.
A "Fastaurant" kategória megtévesztő, mert nem gyorsétteremről van szó. Az utcában az újabb nyitású étkezdék közé tartozik, arra már nem emlékszem, mi működött itt előttük. Galériája és terasza is van, végig nyitott ablakos. Modern, új a berendezés, a magyaros dekor egyáltalán nincs túltolva, inkább a most trendi bisztrós "letisztult" dizájn.
Az étlapon klasszikus, tipikus magyar ételek, de nem hosszú étlap, egy olalon elfér. Több ételből lehet kis- és nagy adagot is kérni. Ebédmenüt nem kínálnak, viszont 12-15 óra között az á la carte árakból 30% kedvezményt adnak, de még így is a drágább, mint egy menüs ebéd. Nagy adag szürkemarha gulyáslevest (1180 Ft) és újragondolt Gundel palacsintát (1090 Ft) ettem. A sűrű, paprikás leves rövid várakozást követően tűzforrón - azaz percekig ehetetlenként - érkezett, a hús volt benne a legjobb, állagra, minőségre, ízre és mennyiség tekintetében is. A legolcsóbb összetevőből, krumpliból viszont alig akadt benne, az is túlfőtt. A zöldségek szintén kissé túlkészültek és a fehérrépa dominált benne. A palacsinta újragondolása azt jelentette, hogy az óriáspalacsintát 4 db tekercsbe vágták, egymás mellé ültetve tálalták, a szokásos csokoládé öntettel és lángolva (pálinkával gyűjtották meg, nem rummal). Ez is hatalmas adagnak, és minden szempontból rendben lévő deszertnek bizonyult. Az áraknál a normál árakat jeleztem, ebből jött le a 30%. A főételek árai jellemzően 2500-4500 Ft között alakulnak. Kötelező szervizdíj nincs, kártyával lehet fizetni.
A mosdó a galérián nagyon szép, különleges hangulatú, tiszta.
A kiszolgálás udvarias, kedves; kellemes légkört varázsol a személyzet. Esténként élő cigányzene szórakoztatja a vendégeket.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (25)
Még több kép (15 db)
Hotel Halászkert Badacsony