Homoktövisszörp a Szentháromság téren

Teteje BudapestTeteje Budapest a térképen

2016. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. március 28.
Az egyik legkiválóbb helyszínt sikerült kiválasztania ennek a vendéglátó egységnek, amely önmagát "piknikező"-ként kategorizálta. A budai Vár szívében, a Szentháromság téri Magyarság háza alsó szintjén működnek, pontosabban a szuterénben, de a téren van a teraszuk csodálatos kilátással a Halászbástyára, a Szentháromság szoborra és a Mátyás templomra. Engem pozitívan meglepett az árszínvonaluk, ezen a helyen, főleg a várbeli többi étterem, kávézó áraiból kiindulva ennél durvább árakra számítottam. Igaz, azt nem tudom, hogy az alkoholos italok és az ételek mennyibe kerülnek. Igazából csak a hangulat miatt ültünk le ide. Egy szörp 500 Ft-ba került, eper, bodza és homoktövis közül ez utóbbi narancssárga termést választottuk, amelyet az édesipar és a gasztronómia az utóbbi években fedezett fel és tett népszerűvé.
A kiszolgálás érdektelen.
A hely valószínűleg csak idényben, a nyári szezonban működik.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (3)
Teteje Budapest - Külső képTeteje Budapest - Külső képTeteje Budapest - Étlap/itallap
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
La Contessa Szilvásvárad - Kedvezményes ajánlat