most már tudom, ez csak valami technikai tévedés lehetett. A beltér meglepően tágas, sőt, terasz is van, sok asztal, éppen egy szülinapra terítettek, már a lufidíszítés el is készült. De ők csak órák múlva érkeznek, most még kihalt az étterem. A házhozszállításra rendelők, illetve a futárok egy másik bejárathoz mennek átvételre. A legnépszerűbb a pizza már jó ideje, ahogy megtudtam. Az évekkel ezelőtti vendégek által emlegetett, dicsért steak már a múlté, legalábbis a pincér hitetlenkedve csodálkozva fogadta ezt az információt, ahogy a felvezetésben írt előkelő helyezést is. A étlap jól néz ki, igényes nyomdatechnikai kivitelű, a lapok jó minőségűek, nem egy fénymásolt, átjavítgatott vacak, mint sok helyen. A pizza mellett vannak frissensültek, állatfajtánként csoportosítva, street food, burgerek, valamint nagyobb társaságok részére több személyes sültes tálak. A pincér ajánlása alapján az Aranyásók jutalma (4700 Ft) főételt választottam, rántott csirkemell tejszínes-sonkás-gombás raguval, spárgával, sajttal borítva, besütve, vegyes körettel - helyett édesburgonyával és grill zöldséggel (+200 Ft-ért - mondjuk ezt nem említette, hogy a köretcsere pénzbe kerül, de mindegy. . . ). Az étel ehető volt, de átlagos, középszerű. A szakácsot nem tudom dicsérni. A köret mirelit, a zöldség túlkészült és olajos. Az adag megfelelő méretű, 2 szelet húst tartalmazott. Összességében középszerű, nem emlékezetes helyszín és étel. Ez nálam 3 pont, mindazonáltal nem akarok másokat lebeszélni róla.