Így ide még a közszférás 8 órás munkakezdés előtt is van lehetőség betérni. A külső megjelenés teljesen jellegtelen, szürkére festett fal, semmi felirat, talán ez még a későbbiekben alakul, mert ez így elég vérszegény, és például a külföldiek nem biztos, hogy felismerik, mi célt szolgál a hely. Éles ellentétben áll az épület többi részével, amelyek kifejezetten díszesek, színesek. A beltér is egyszerű, laza, fiatalos, barátságos, itt a falakat színes plakátok díszítik. A pultban nem sok, de izgalmas, részben egyedi sós és édes péksüti sorakozik, valamint frissen sütött kenyér, cipó. A klasszikus kakaós csiga mellett töltött kosárkák és batyuk. A chorizo szalámis, lilahagymás, rukkolás, sajtos kosárka 390 Ft-ért nemcsak árban korrekt, de újszerű, ízletes, fűszeres, kiadós. Felér egy tartalmas szendviccsel. A kávé is finom, minőségi, az eszpresszó tejjel 490 Ft-ba került. Fritz-kola és Fritz-limo palackos üdítőket, kis üveges gyümölcsleveket tartanak. Környezettudatos hely, törekednek a műanyag használat csökkentésére, de azért egy köteg fekete szívószálat láttam a pultban. Most már erre is van környezetbarát, lebomló, papír alapú szívószál, ha egyáltalán kell, én a magam részéről továbbra is jól megvagyok nélküle. Klassz zenék szóltak, többek között a Doors egyik száma koncertfelvételről. Tetszett a Keltető, sikeresen felkeltem.