Gyakorlatilag levegőnek vettek minket, kis adag ételek voltak, semmi varázslatos nem volt a helyben, túlárazott. A gyerekek nagyot csalódtak, nem gyerekbarát, koszos volt az asztal, a mosdó.
Régóta szerettem volna kipróbálni ezt az éttermet és most volt is rá alkalmunk. Baráti társasággal érkeztünk az előre lefoglalt időpontra, később délután. Nagyon tetszett már belépéskor a hely, hangulata tényleg elvarázsol. :) Kedves fogadtatásban volt részünk, miután a helyünkre kísértek 1-2 varázsige elmondása után a felszolgáló lány kis meglepetéssel már hozta is a kért bájitalainkat.
Szépség Elixírek és Manó löttyök után, megérkeztek a várva várt varázsburgerek is. Én személy szerint Fekete Mágia Burgert kértem, ami tökéletes választás volt. Elfogultság nélkül a legfinomabb hambi, amit mostanában ettem. Bőséges is volt, alig tudtam megenni. Barátnőm a Kraken zsákmánya elnevezésű ételt kérte, amiben különlegesség volt a fekete spagetti - elmondása szerint az is isteni volt. Mi nagyon jól éreztük magunkat ezalatt a 1,5 óra alatt és már ott megbeszéltük, hogy mindenképpen visszajövünk! ! Csillagos 5-ös a berendezésért és csillagos 5-ös a szakácsnak az elkészített ételekért! !
Hihetelenül elvarázsolt a hely amikor ott voltunk, pont a lezárások előttio déluitán voltunk . Hietetlen kreatív étlap, finom ételek, és gyoprs , kedves kiszolgálásnak voltunk tanui :) Le a kalappal a belső design-ért. Nem csak egy ebéd volt, hanem egy élmény is egyben .
Mágikus hangulat lengi körbe a Hajós utcai bisztrót, amely tematikus programokat, szabadulószobát is kínált - pl. varázslatos szülinapi zsúrt gyerekeknek -, de a járványveszély miatt ezeket talán most szüneteltetik. A berendezés misztikus, középkori várfal erkéllyel, Drakula kastélyát idézi, a bejárat mellett néhány boszorkányseprű és kalap vár "bevetésre", a galériaszintről baglyok figyelnek.
Bár kiülős teraszuk is van, de a beltér a dekorációnak köszönhetően sokkal izgalmasabb. A rövid, bisztrós jellegű étlapon különleges megfogalmazású ételek szerepelnek: pl. varázsburgerek, varázs waffelek, mágikus főfogások kategóriákban, de igazából a körítés, a "marketing" erősebb, mint a konyha teljesítménye. Többféle házi burger szerepel a kínálatban, 3 mini, 2 közepes vagy 1 nagy, melyek között fekete zsemlés is akad. Többféle gyerekmenüt is kínálnak. Az italokat - bájitalokat - színes kelyhekben tálalják fel, többféle gyümölcs-kombinációból készülnek a szörpök, de az én ízlésemnek túl édesen. A sötétség esszenciája fantázianevű italban feketeribizli és málna, valamint néhány gerezd citrusféle volt (790 Ft/0,5 l). Az ételeket fekete vaslapon tálalják. A konyha elég gyorsan dolgozik. Bundázott csirkemell falatokat kértem édesburgonyával (2540 Ft), az adag számomra elegendő volt - értsd, nem túl sok -, frissen sült, de különösebben nem volt izgalmas az elkészítés. Összességében a hangulat miatt érdemes eljönni, már akinek bejön ez az elvarázsolt mesevilág, a Harry Pottert kedvelő tiniknek valószínűleg jó élmény lehet. Kötelező szerviz díj 10%.