Az akciónak köszönhetően látogattuk meg az üzletet. Igaz az árak húzósak, de úgy gondoltuk egyszer megengedhetjük magunknak. Nem egy tipikus kis cuki, ahova beül az ember a párjával, de mi jó időben mentünk. Le tudtunk ülni, ott fogyasztottunk, és haza is vittünk. Az már nem olyan előnyös, mivel fagyasztottak az eprek, és délutánra kiolvadtak a sima hütőben.
A közelmúltban nyitott meg az Arany János utcában ez az új hely, mint pezsgő- és eperbár, de esküvőket és egyéb rendezvényeket is szerveznek. A nagy méretű epreket csokoládéval, csokireszelékkel, színes cukormázzal, marcipánnal, kókuszreszelékkel borítják be, ezeket 600 Ft-os darabáron lehet megkapni, valamint kisebb méretű, 4 db-os eper-nyársakat is árusítanak, ezek 1500 Ft-ba kerülnek.
Egyáltalán nem olcsó, bár most nincs szezonja az epernek, mint megtudtam, Spanyolországból szerzik be a válogatott minőségű, friss epret. Érdemes figyelni a facebook oldalukat, mert folyamatosan indítanak akciókat, most pl. a nőnap kapcsán, amikor az igencsak drága ínyencségeket kedvezőbb áron lehet beszerezni. Egy picike üzlet, de azért le lehet ülni, mondjuk legfeljebb 3 embernek egy időben. Szóval nem az a beülős, beszélgetős hely, nincs is romantikus hangulata, inkább elviteles ajándékvásárlósnak mondanám.
Egy ötletre rá lehet építeni egy helyet, aztán az idő majd eldönti, hogy életképes-e az az ötlet a piac farkastörvényei között vagy sem. Az Arany János utcában működik pár remek hely, van itt A Table egység, olasz csúcsétterem (Pomo D’Oro), olasz borbár (Vino), rózsa és borszaküzlet (Wines and Roses), csúcskávézó (Tamp and Pull), most nyílt egy eperre és pezsgőre összpontosító hely.
Szórólapjukon három kulcsszó: esküvő, díszdoboz, rendezvények. De persze helyben is kiszolgálnak epres ínyencségekkel. Jómagam egy csokiba mártott epret vettem, finom volt. 600 ft egy darab, nem olcsó, de hát februárt írtunk azidőtájt. A dizájn modern, de nem szembántó, a kiszolgálás kedves. Jó kis hely ez, szerettük.