A The Tap a minőségi sörökre épít, 24 csappal működnek, az éppen aktuális kínálat elérhető a világhálón is: https://www. tapbudapest. com/. Midőn e sorokat írom, egy cseh pilst, egy szintén cseh búzát és egy klasszikus bajor hellest leszámítva a legjobb magyar főzdék nedűit kínálják, négyet a Firsttől s a Szent Andrástól, hármat a Fehér Nyúltól s a Horizonttól, kettőt a Brew Your Mindtól, s nem sorolom azokat a csúcsfőzdéket, melyek egy-egy sörrel szerepelnek a választékban. Sörkorcsolyának rántott csirkét, Cordon Blue-t, pulled pork boxot és tucatnyi burger-variánst kérhetünk, utóbbiakról igen jókat lehet olvasni a honlapon: nekik készítik egy kovásszal dolgozó pékségben a zsemlét, a marhahúsosakhoz a húst helyben darálják, adnak hozzá faggyút is, s csak sóval és borssal fűszerezik, a szószokat pedig helyben készítik. Ezzel együtt a produkción lehetne több ponton javítani, például a hús zsemle arányon, akár úgy, hogy a zsemle méretét csökkentik, s az is jó lenne, ha nem sütnék át a húspogácsát alapból, hanem megkérdeznék a vendéget, hogy miként kéri. Még volt egy apró probléma, de azt példásan korrigálták. A Molotov burger csípőssége igen visszafogott volt, amikor ezt jeleztem, kaptam két kis tégelyben savanyított habanero-t és Szendrey -féle Carolina Reaper-szószt, utóbbiból még hazavitelre is megajándékoztak eggyel, mely azóta szépen fogyogat. Remek sörökkel kísértem a burgert, az élményt pedig a jobbak között raktároztam el. A The Tap Burger&Beer helye ott van a főváros sörözőinek felső szegmensében. A kifogástalan kiszolgálás és a komoly minőségi sörválaszték húzzák fel a helyet 5 pontra.