A neten olvasott véleményekre és ínyenc ismerőseink körében terjedő szájhagyományra hagyatkozunk, és így megyünk el néha "jó" hamburgert enni. A Temple kiállta a próbát, az átlagnál többféle és jóval fantáziadúsabb hamburgereket kínál. Tízfélét, és még a vega változat is olyan ínycsiklandó a leírás alapján, hogy nagy húsevő létemre sajnáltam, hogy csak rendelés után olvastam el az összetételét, mert hogy ezt a kategóriát automatikusan átugorja a szemem. ;)
BBQ Burgert ettem, ami az Angus marhahús pogácsán kívül Cheddar sajtot, bacont, BBQ szószt, paradicsomot és lyoni hagymát tartalmazott. A párom választása a London Burgerre esett: húspogácsa, rántott sajt, tartármártás, saláta, lilahagyma. Kaptunk hozzá kívül ropogós, belül puha, jól fűszerezett steak burgonyát és házi ketchupot. Ami alighanem paradicsomból készült, mert se színre, se ízre nem hasonlított a bolti ketchupokra. A menü gyenge pontja nagy kedvencem, a Coleslaw saláta volt, aminek tocsogósan szaftosnak kell lennie, ez pedig meglehetősen száraz volt. Persze evőeszköz nélkül, egy csöpp tálkából egy majonézes salátát nem is lehet megenni. Ezt a tételt nyugodtan kihagyhatnák a menüből, anélkül is kerek egész lenne. A pincér kb. az étkezés felénél evőeszközt is hozott. Azóta se tudjuk eldönteni, hogy az elején elfelejtette, vagy nem is szoktak hozni, csak látta, hogy bénázunk a salátával, és bánatosan nyalogatjuk az ujjainkat. Szóval nem tudom, plusz vagy mínusz csillagot ér ez a gesztus. Tény, hogy szalvétát is külön kellett kérni, mert egy átlagosnál is kisebb, féltenyérnyit kaptunk a tálkák alá (! ! ). De végül is kedves volt a srác, jónak minősítjük a kiszolgálást. Nagyon finom volt minden. Kaptunk egy 30 % kedvezményre jogosító kártyát, ami egy hónapon belül használható fel ételfogyasztásra. Terveim szerint nem hagyjuk elveszni. :)