Lepattant, koszoska kínai büfé a Ferenciek terénél. Egyfőnyi kínai személyzet, szűkös belső tér, meglehetősen lepusztult, nem igényesen kialakított, mondhatni ízléstelen dekoráció. Mintha a berendezés egy részét valami halász vagy kalóz büféből vették volna át, van papagáj és hajó makett is. A fal fáradt rózsaszín.
A pultban előre elkészített, többségében generálszószos ételek, de ellentétben a hasonszőrű kínai gyorsétkezdékkel, itt sok fémtárolónak már csak az alján volt 1-2 adagnyi kaja. Az árképzés egyáltalán nem átlátható. Papíron olvastam 710 Ft-os akciós menüt, amit én kértem, az egy kis adag szezámos csirkegolyó volt zöldséges rizzsel 900 Ft-ért. Dobozos kólával a rizses egytálételek 1100 Ft-ba kerülnek, a kiírás szerint. Semmi érdekfeszítő ételt nem láttam, vagy olyat, ami ne lenne a többi tucat kínaiban is. Hogy valami pozitívumot is említsek, nem műanyag, hanem porcelán tányér és fém evőeszközök vannak, de a tisztaságuk ezeknek is kétes. A mosatlan edényeket a pult szélére, a vendégek részére is jól látható helyen gyűjtik, gondolom, ha lesz egy kis szusszanás, majd elmosogat a személyzet. Főleg a környékbeli építkezésekről járnak ide melós emberek enni, a környéken olcsóbb helyeket nem igazán találni. Mikróval melegítés alap, kérdezés nélkül is. Egyszeri alkalom volt, hogy ittjártam, többet nem tervezem. Nem ajánlom.