Meglepetés Rózsadombon

Tina Pékség - Kapy utca BudapestTina Pékség - Kapy utca Budapest a térképen

2017. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Rózsadomb Bevásárlóközponttól egy sarokra a Kapy út mentén láttam meg ezt az újonnan nyitott pékség+cukrászda komplexumot, s mivel a parkolójukban még szabad hely is volt - ellentétben a Rózsadomb Centerrel, ahol képtelenség volt parkolni - meg is álltam. A Tina Pékség nevével már a város több pontján találkoztam, és tudom, hogy az ún. albán pékségek közé tartozik, így a név alapján már voltak előzetes elképzeléseim. Az mindenesetre egy kicsit meghökkentő volt számomra, hogy az elit és akár sznobnak is mondható környéken meg tudtak jelenni, ráadásul egy ilyen hatalmas helyen. A belső rész tágas, szépen kialakított, körbe üvegezett, kint terasszal. Az ívesen kanyarodó pult jobb oldalán a kenyerek, középütt az édes és sós péksütik, bal oldalon a torták, sütemények találhatóak. Az árakat érdekes módon a pult üveglapjára írták fel kézírással, fehér tollal, ami nem jól olvasható. Az árak, főleg ezen a környéken döbbenetesen alacsonyak. A sütik, torták szeletára többségében 300 Ft. Átlagos méretű vagy annál nagyobb szeletekről beszélünk. Főleg a jól ismert ízek és fajták: pl. puncstorta, csokis fatörzs, Fekete-erdő, piramis, csokitorta, Rákóczy-túrós, de elég széles választékban. Egy kókuszgolyó csupán 190 Ft, bár egy cukrász ismerősöm pár napja elmesélte, hogy a csokigolyó a "bevont" maradék sütik "temetője", mint a húsételek esetében a Hortobágyi palacsinta vagy a fasirt/húsgombóc. A sütik frissessége hibátlan volt, viszont elég jellegtelen egyenízük volt. Tegyük hozzá, ettem már ennél sokkal rosszabbakat is, előkelőbb cukrászdákban. Minden esetre laktató volt, egy szeletnél többet nem bírnék együltő helyemben megenni belőlük (jelen esetben többen többet ettünk vegyesen, megosztva).
Kíváncsi vagyok, mennyire jön be nekik ez a helyszín, megtudják-e vetni a lábukat a Rózsadombon is?
A kiszolgálás kedves.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (7)
Tina Pékség - Kapy utca Budapest - Étel/italTina Pékség - Kapy utca Budapest - Külső képTina Pékség - Kapy utca Budapest - Étel/italTina Pékség - Kapy utca Budapest - Étel/italTina Pékség - Kapy utca Budapest - Külső képTina Pékség - Kapy utca Budapest - Külső képTina Pékség - Kapy utca Budapest - Belső
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Aurum napok - teljes előrefizetéssel
Hotel Aurum Hajdúszoboszló
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
Ensana Thermal Sárvár - Black Friday