Tinódi Pékség Budapest

14%
2,8Kiszolgálás
3,7Ár / érték
4,4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Extra kedvezmény a Szállásvadász foglalóinak
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
Hotel Kamilla Balmazújváros - Wellness a Kamillában fürdőbelépővel
Hotel Kamilla Balmazújváros
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Portobello Hotel Esztergom

Tinódi Pékség Budapest vélemények

2025. január 25.egyedül járt itt
Rendszeresen járok oda. Eddig elégedett voltam mindennel, az eladók kedvesek,az árú jó minőségű. Ma nagyon rosszul éreztem magam miután hazaértem. A kenyerek mellé 2 db házi krémest kértem. Fizetésnél mondta az eladó, hogy 3db van becsomagolva. Nem gond ,maradhat - jeleztem. Igy 3-at fizettem. A meglepi itthon ért, 2db volt becso
Máskor jobban figyelek
Gyenge 2023. március 8.gyerekekkel járt itt
Megnyitás óta vagyok törzsvásárló a Tinódiban, mivel a környéken lakom. Nagyon sok pénzt ott hagytam már. Fél éve lett két kutyusom és sétáltatás közben szoktunk arra járni nagy körútak közben, a kutyusok is én is szeretjük a juhtúrós pogácsát, de sok egyéb mást is veszek. Több ismerőst is vittem oda.
Szörnyű 2023. január 6.gyerekekkel járt itt
6 napja, hogy ide költöztem a családommal a telepre. Láttam a pékség előtt a hömpölygő tömeget gondoltam én is sorba állok. Bár ne tettem volna ! ! ! ! ! A pultos nők undorítóan viselkednek ! ! ! ! A kenyerük meg egyszerűen pocsék! ! ! Kértem a kenyér szeletelését de a nő közölte, hogy vágjam otthon össze.
Szörnyű 2020. február 16.a párjával járt itt
2020. február 15-én, szombaton délelőtt mentünk be párommal a pékségbe. Egy-két dolgot (puffancs, kalács) vettünk elvitelre, helyben fogyasztásra pedig 2 gesztenyepürét kértünk. Sajnos azt tapasztaltuk, hogy az eladók stílusa, a vevőkkel való kapcsolata minősíthetetlen, olyan, amit szerintem egy üzlet (pláne vendéglátó hely) sem engedhet meg magának.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
2018. szeptember 1.egyedül járt itt
Tipikus lakótelepi pékség a József Attila lakótelepen, az Ecseri úti metrómegálló közelében. Vagyis nem. . . annál sokkal jobb. Nem kézműves, nem újhullámos, nem újragondolt, de megfelelő, változatos kenyér, péksütemény, édes és sós aprósütemény kínálattal rendelkező pékség, mindez barátságos árfekvésben.
Tinódi Pékség Budapest - Külső képTinódi Pékség Budapest - Étel/italTinódi Pékség Budapest - BelsőTinódi Pékség Budapest - Étel/ital
Még több kép (1 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 47 városban járt márFelfedező - 119 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 187 feltöltött kép
Kiváló 2018. július 15.családjával járt itt
Vasárnap délutáni fagyizás célpontja volt. Kp 10-12 féle fagyi, kedvező áron 220 Ft/5 dkg.
Az eper-citrom variáció kellemesen hüsítő volt. Akikkel voltam, szintén meg voltak elégedve választásukkal. A pékség előtt napernyők alatt el lehet fogyasztani a fagyit. Aki itt lakik, a József Attila lakótelepen, érdemes ezt a fagyizót választani. Ár/érték /minőség korrekt.
Legközelebb a pékárut is kipróbálom.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 390 városban járt márFelfedező - 2742 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30625 feltöltött kép
Kiváló 2016. január 20.egyedül járt itt
A külvárosi pékségek nagy meglepetést nem szoktak okozni. A kenyér jellemzően friss, felfújt és végső soron élvezetes, hisz a friss kenyér mindig finom, a péksütemények is ütnek egy korrekt élvezhetőségi szintet. A Tinódi ennél többet teljesít.
Tinódi Pékség Budapest - Étel/italTinódi Pékség Budapest - Étel/italTinódi Pékség Budapest - Külső képTinódi Pékség Budapest - EgyébTinódi Pékség Budapest - Külső kép
Még több kép (2 db) >>