Először a Maharaja étteremben dolgozott alkalmazott szakácsként, utána a Hathi gyorsétteremben, majd 2 évvel ezelőtt, immár tulajdonosként nyitotta meg a Tinu-t saját kisvállalkozásként. A másik 2 szakács is Indiából érkezett. Sajnos azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mit jelent az étterem neve, de utánanéztem a neten, úgyhogy már ezt is tudom (a pötty a hinduk homlokán, egyébiránt fiúnévként is használatos Indiában). Az ételek szinte egy az egyben, megjelenésben, íz- és színvilágban, fűszerezésben a Hathi konyháját idézik. Kizárólag tradicionális indiai ételeket készítenek, a húsok közül csirke, rák és bárány jelenik meg a számos vegetáriánus étel mellett. Az ételek csípősség szerint 4 kategóriába sorolhatóak, a magyar ízlésnek megfelelve a nem csípős ételből volt a legtöbb a pultban, a többi fokozatból 1-1 fogás. Én a már kész, azonnal elvihető fogásokból választottam és elvitelre vásároltam. A pultban volt 2 féle leves (paradicsom, lencse), 4-5 féle zöldséges étel, curry és dahl, húsosból 7 fajta, 2 féle rizs. Árban nagyon kedvező, csirkehúsos főételek adagja 800 Ft, előételek 200-450 Ft, levesek 300 Ft, húsmentes főételek 700-750 Ft, bárányhúsos ételek 1400 Ft, rákos fogások 1600 Ft. Ezeket választottam: Matter Paneer - zöldborsó házi sajttal, fűszeres szószban; Korma Chicken - tejszínes, kókuszos csirke; Butter Chicken avagy Murgh Makhani - csirke édeskés paradicsomos, tejszínes szószban; Chicken Curry, Chicken Madras - csirke enyhén csípős, pikáns gyömbéres-korianderes szószban, kurkumás-zöldborsós rizs és barmati rizs, valamint Garlic Naan, azaz kemencében sült fokhagymás indiai kenyér, amelyet mindig frissen készítenek, itt is (350 Ft/db). Nagyon finomak, autentikusak voltak az ételek, ráadásul a szószokban sok volt a hús (csirkemellfilé színhús), kiadós adagok. Az egyik legolcsóbb, jó minőségű indiai étkezde Budapesten véleményem szerint.