Nagyon kedves, segitokesz szemelyzet, tisztasag, kivalo hangulat, zene, es inycsiklando etelek varjak a vendegeket. Abszolut pozitiv az ertekelesem. Meg sokszor megyunk ide.:)
Párommal tértünk be egy szombati ebédre az étterembe. Igazából rendezvény helyszínt kerestünk, így előre megfontolt szándékkal jöttünk, de ezt nem árultuk el, mert reális képet szerettünk volna kapni a helyről. Így sem kellett csalódnunk. :) Parkolás nagyon kényelmes az étterem melletti kis parkolóban.
A pincér leste a kívánságainkat, tökéletesen vevő a metakommunikációra :) De nem a nyomulós, kellemetlen fajta. Két főre való Tiroli tálat ettünk, kávét és palacsintát. Mind hibátlan volt. Kaptunk kis gyertyát, romantikus, meghitt volt. Egyetlen dolog, amiért levontam a pontozásból az a zene. Persze, érthető, autentikus, csak kicsit mégis sok volt ez nekünk. De egyébként ajánlom mindenkinek!