Nagyon picike hely a Ráday utca egyik mellékutcájában, kis kiülős terasszal. Hétköznap 8-16 óra között vannak csak nyitva. A szomszédos irodaházból sokan járnak át ide kávézni, sütizni, ilyenkor kint áll a sor, bebocsátásra várva (nagyjából hétköznap minden reggel a nyitás körül, illetve ebédidő után).
Egy tortaműhelyből nőtték ki magukat, igazából a név sem egyértelmű, mert a tortaműhely neve "Tök Süti", ami szerintem elég fura, kissé idétlen elnevezés, és a kávézó előtt "Kedvenc Sütim" név szerepel a táblán. Egy laktózmentes meggyes pitét vettem elvitelre (700 Ft), a dobozért nem kellett fizetni. Nagyon finom volt a süti, gyakorlatilag tömény meggy, nagyon vékony pitetésztával. Nem cukros, nem műanyag. De igaából volt még legalább 5 féle süti is, amit szívesen megkóstoltam volna, a csokis-meggyes sajttorta, a málnás blondie és a habcsókos-karamellás torta is nagyon jól nézett ki, nemkülönben a pohárdesszertek: tiramisu, vagy a vegán tejberizs. Többféle mentes (laktóz, cukor, glutén) finomságot készítenek. Egész tortát előzetes megrendelésre sütnek. A sütemények itt helyben készülnek az üvegpult mögötti kis műhelyben. Elvileg szendvicsek is szoktak lenni, de azok délutánra már elfogytak. Jó kis hely, nagyon finomak a sütik és a kávé is.