Modern, letisztult, skandináv berendezés (fenyőbútor, zöld fűszernövények cserépben). Valami miatt - talán a helyszűke - úgy gondolták a tervezők, hogy ülőhelyre nincs szükség, pedig szerintem úgy sokkal kellemesebb enni - elvégre nem vagyunk mi lovak. . . - , és valószínűleg egészségesebb is, így helyben csak a fal menti könyöklőnél lehet állva enni. A kínálat szerény, 3 féle szendvics szerepel a táblán, melyek közül 2 található a pultban, poharas joghurt müzlivel, valamint frissen készítik a hátsó konyhában a vega burgereket. Bár már több hete megnyitottak, az étlapon szereplő zöldség- és burgonya chips továbbra sem kapható, a pultos fiatalember elmondta, hogy még most próbálják kikísérletezni, hogyan is kellene jól elkészíteni. Az árak meglehetősen magasak, ami a vegán étkezdék körében általános tapasztalat, 1-2 üdítő kivételtől eltekintve. A tökmagkrémes - zöld pestós szendvics (590 Ft) számomra csalódást okozott. Szikkadt, aszalódott zsemlebuci, jellegtelen töltelék, miminális zöldség (fonnyadt salátalevél, néhány csík sárgarépa reszelék, az étlapon ígért paradicsom nincs benne). A zöld pesto kellemes, a tökmagkrémben csak az olajíz dominál. Mint megtudtam, a szendvicseket reggel készítik, majd nap közben folyamatosan újratöltik, nem tudom, ez mikor készülhetett, mert ha fél nap alatt ilyen lesz, akkor ott talán az alapanyagokkal (pékáru) lehet probléma. A burger egy fokkal jobban sikerült (1490 Ft), de a zöldségpogácsa jellegtelen. A tökmagból úgy távoztam, hogy azt éreztem, örülök, hogy nem vagyok vegán, és nem kényszerülök arra, hogy ilyen ételeket kelljen folyamatosan ennem.