A Nyugati tér közelében, a Nagykörút elején lévő frekventált, ám kívülről nem túl bizalomgerjesztő étterem, amely ezt megelőzően egy ideig zárva volt, előtte pedig egy svédasztalos étterem, inkább kifőzdének mondanám működött itt. Egy ideje újra nyitottak, talán 2024 év elején, és ők is egy ázsiai zsánerű éttermet hoztak életre.
A személyzet is kínai (vagy vietnámi, ezt sosem tudom megállapítani). A főnökasszonynak kinéző középkorú hölgy kezelte a rendelésfelvételt, de magyarul ő sem igazán tudott. Így a kérdésekre nem igazán tudott válaszolni. Nemcsak sushi szerepel az étlapon, de én csak azokból választottam, elvitelre. Frissen készültek a sushik, pár fotót lőttem is a munkálatokról. Maki, nigiri, lazacos, rákos, uborkás, avokádós. Nagyon szerettek mindent megszórni szezámmaggal. Az eligazodást, illetve a választást színes étlap segítette, amelyet elég igényesen készítettek el. Egy kicsit kaotikus, rendezetlen a hely, ráadásul a fűtéssel is spóroltak, elég hideg volt, így helyben nem szívesen étkeztem volna itt. 4 főre összesen 24. 980 Ft-ot fizettem. Részletes számlát nem kaptam, csak a végösszegről. Hát, elég érdekes.