A Toldi Mozi már 90 éves is elmúlt, talán a 75 éves évfordulón 2007-ben mi is együtt ünnepeltünk velük klasszikus filmeket nézve, 75 forintos jeggyel. Azóta ritkábban járunk ide, pedig jól megközelíthető központi helyen található az Arany János metrómegállónál.
A Toldi Klub tulajdonképpen a Toldi Mozi előterében kialakított kávézó, söröző, várakozó hely, de persze jegyvásárlástól függetlenül is be lehet ide jönni. A berendezés eléggé retró hatású, de amúgy tágas, elég sok asztallal. A csapon a Borsodi, a Staropramen és a Hoegaarden talán kevéssé izgalmas, azonban a kézműves sörök közül a Fehér Nyúl IPA-ja is kapható, egy pohár (3 dl) 1700 Ft-ba került. Az 5 dl-es Cola 880 Ft. Nincs kötelező szervizdíj. Dobozos sörben is van pár Fehér Nyúl sörük 1950 Ft-ért, ami nem olcsó. 4 cl Jaegermeister 1500 Ft. A legolcsóbb bor decije 600 Ft, a tolcsvai Soltész Borbirtok rozé cuvééje. Érdekesség, hogy van egy régi zongora a fal mellett, amelyen néha szokott 1-1 tehetségesebb vendég is zongorázni, csak úgy spontán. Ételek terén nemcsak popcorn és nachos van, mint a legtöbb moziban, hanem bagel szendvicsek és tapas tál is. Mondjuk mi nem ettünk, csak láttam az étlapon.
A Toldi Klubra úgy találtam rá, hogy natúr boros helyeket kerestem a neten. A pultos rokonszenves, mutatós ifjú hölgy, a választékban valóban szerepel tucatnyi natúrbor, tartanak szép számmal Fehér Nyúl söröket is. A dizájn nem az esetem, de 4 pontot megér, az italfront felfele kerekített 4,5 pont, az árak nem alacsonyak az 1200 forintos deciár a bor esetében rendben van, a Fehér Nyúl Carrot Factory 2480-ért elég húzós. Erős négy pont a hely.