A terasz végén lévő asztalnál foglalunk helyet, az egyik oldalon fonott karosszékek, a másik oldalon kényelmes párnás kanapészerűség, én ezt választom. A középkorú pincér igazi profi benyomását kelti, akkor és annyit van jelen, amikor kell, jókat ajánl, de nem tolakodó, az ételeket értelmesen, de nem körülményesen magyarázza el. Javaslatát elfogadva a heti menüből a napi ajánlatot választjuk, és nem csalódunk. Ráadásul erre még várni sem kell, nagyon gyorsan érkezik az első fogás, paradicsom krémleves mediterrán fűszeres ördöghal és szardínia golyókkal. A leves meleg, sűrű, kicsit pürés jellegű, egyáltalán nem édes, a paradicsom friss íze nagyon markánsan kijön. 1 db nagyobb halgolyó van benne, ami meg van sütve, és igazán nagyon finom, izgalmas. A 2. fogás marinált kardhalszeletek konyakkal és citrommal, illetve zöldsalátával. 2 db kb. 1,5 cm-es hideg halszeletet kapunk, ami aszpikban van formázva. Ez is nagyon finom. Kicsit furcsa kombináció volt, hogy a leves után egy hideg előételt tettek össze a menübe, de nekem bejött. A normál étlapon szereplő ételek árához képest a menü igen kedvező volt, 2200 Ft, ami véleményem szerint igen jutányos ár volt a színvonalasan elkészített fogásokért. Italként epres limonádét kértünk, ez is nagyon szuper volt. Zárásként kértem egy tiramisut is, nem tudtam megállni, bár erős volt bennem eredetileg az elhatározás. . . ez is nagyon finom, friss, könnyű volt és egyáltalán nem émelygős.