Tom Yum Thai Étterem Budapest

25%
3,3Hangulat
2,8Ár / érték
3,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
CE Plaza Hotel Siófok
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Hotel Halászkert Badacsony - Szilveszter
Hotel Halászkert Badacsony
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza

Tom Yum Thai Étterem Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2024. november 9.egyedül járt itt
A Rádayban volt ma este egy kiállítás megnyitója, egy-két óra után eljöttem, aztán a Boráros térre kisétálva felrémlett, hogy jólesne a hűvös estében egy meleg leves. Mire a sarokra értem, már eszembe is jutott a Tom Yum, na, az most jól jönne! Szombat este van, biztos sokan vacsoráznak. . . ááá, tök üres volt, senki nem volt rajtam kívül.
Tom Yum Thai Étterem Budapest - Étel/italTom Yum Thai Étterem Budapest - Étlap/itallapTom Yum Thai Étterem Budapest - EgyébTom Yum Thai Étterem Budapest - Étlap/itallapTom Yum Thai Étterem Budapest - BelsőTom Yum Thai Étterem Budapest - Étlap/itallapTom Yum Thai Étterem Budapest - Étel/italTom Yum Thai Étterem Budapest - Étel/italTom Yum Thai Étterem Budapest - EgyébTom Yum Thai Étterem Budapest - EgyébTom Yum Thai Étterem Budapest - Külső kép
Még több kép (8 db) >>
2023. április 19.egyedül járt itt
Amíg a többiek átmenetek a szomszéd Mester utcába kétkanalazni, addig én tomtem magamba egy yumot a Boráros téren. Igen, tudom, olvastam, hogy korábban ZigZagnak erről rosszabb benyomása volt, és igaz, ami igaz, azért vagyunk itt sokan, hogy felhívjuk egymás figyelmét erre meg arra, az is igaz, hogy az jópár éve volt, és most olvastam erről a helyről más helyen jobb véleményeket is.
Még több kép (8 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Gyenge 2018. november 2., kollégákkal járt itt
Helyszín a Boráros tér egyik saroképülete, nagyon forgalmas környék, A thai étterem másik egysége az Andrássy út elején található, jártunk ott, rendben volt. Ellenben ez számomra az egyik legrosszabb étterem élmény az elmúlt időszakból. Kifejezetten negatív atmoszférájú hely, kopár, félhomályos beltér, nem keleti a dizájn, hanem inkább mint egy pubban.
Tom Yum Thai Étterem Budapest - Külső képTom Yum Thai Étterem Budapest - Étlap/itallapTom Yum Thai Étterem Budapest - BelsőTom Yum Thai Étterem Budapest - BelsőTom Yum Thai Étterem Budapest - BelsőTom Yum Thai Étterem Budapest - BelsőTom Yum Thai Étterem Budapest - Étel/italTom Yum Thai Étterem Budapest - Étel/ital
Még több kép (5 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőFelfedező - 14 helyen első értékelőNépszerű író - 23 hasznos szavazat
2015. január 27.a párjával járt itt
A thai éttermek látogatása már-már hobbinak számít párommal. Nagyon szeretjük az ízvilágot, ezért a fővárosi étkezdéket előszeretettel látogatjuk. Évfordulós gasztroajándékként az újonnan nyílt Kaeng Som Tom Yum Bisztróba mentünk el. Belépésünkkor konstatáltuk, hogy a hely igényes, tiszta, letisztult designt követő "gyorsétterem".