Az elhelyezkedése pedig kedvező a Szabadság tér déli végén, az UniCredit Bank főbejárata mellett, vele szemben az elegáns 5-csillagos Verno House Hotel és benne a Flava étterem. Az egy lapos laminált étlapon a fogásokat kis színes fotók mutatják be. A levesek terén a névadó ramen variációi, vegán miso, tonkatsu, black garlic (fokhagymás), red spicy (csípős) meglehetős árazással 4600 Ft-ért, plusz felárért extrákkal, plusz összetevőkkel. Snacks néven találni frissensülteket, pár salátafélét (Edamame, tofu). Főételek között Curry & Don 4500-5000 Ft között. A snackek közül egy Tonkatsut választottam, ami voltaképpen egy szelet rántott sertéshús, ropogós bundában, mellé a kép szerint saláta jár (2990 Ft). Ami érkezett, kissé csalódást okozott. A saláta csak dekoráció volt, pár cafat jégsaláta magában, így voltaképpen köret nélkül érkezett a hús, amiben voltak rágós részek is. A bunda valóban ropogós volt. Loccsantottam rá egy kis szójaszószt a pultról, hátha attól feldobódik. Az unott pincérhölgy (magyar), amikor értesült róla, hogy egyedül vagyok, a földszinti ajtó melletti kis asztalhoz ültetett. A szintén egyedül étkező idősebb zakós elegáns öltözetű vendéget is lentre ültette, valamint a külföldi srácot is, aki szintén egyedül jött ramenezni. Így a lenti 3 asztalt fel is töltöttük szépen sorban, egymás mellett ülve. Közben minden ajtónyitásra kaptunk egy kis hideget, huzatot kívülről. Mindeközben a fenti szint számos kényelmesebb asztallal kongott az ürességtől, ott csak egy asztalnál ült két lány. Nem pontosan értettem ezt az üzletpolitikát, de a lányt szemmel láthatóan nemigen érdekelték sem a vendégek, sem a munkája. Ellenkező esetben biztos elárulta volna, hogy kell plusz köretet is kérni a snack mellé. Minden esete a kötelező 10% szerviz díjat azért felszámolták, én nem nyilván kifizettem. Sajnálom, nekem ez most nem jött be, nem érte meg az árát.