Tong De He Kínai Gyorsétterem Budapest

100%
3,7Kiszolgálás
2,7Hangulat
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Nem csak a 20 éveseké a világ
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
47.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
CE Plaza Hotel Siófok
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval

Tong De He Kínai Gyorsétterem Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2024. június 6.egyedül járt itt
Erősen tanakodtam azon, hogy valahová el kéne ugrani enni valamit déltájt, igen ám, de hová? Aztán ahogy múlik az idő, egyre csökkennek az igényeim is, jó lesz ez, van ott a Tétényi út, Bartók Béla út felé ez a kis kínai gyorsétterem, semmi cicó, odamész, rámutatsz, ezt kéred, aztán már adják is. .
Tong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - Étel/italTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - EgyébTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - Külső képTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - Étel/italTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - Étlap/itallapTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - Étel/italTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - BelsőTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - Külső képTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - Külső képTong De He Kínai Gyorsétterem Budapest - Külső kép
Átlagos 2022. október 6.egyedül járt itt
Tegnap nem találtam nyitva valamit a Bartók Béla úton, aztán sebaj, majd adok én nektek kínait, betértem ide, Megint. Párszor már voltam itt, de valójában sem rossz, sem jó élményt nem hagyott bennem, és ez a szokása most sem változott. Nehezen és bájosan érthetetlenül beszélő, szokásos kínai asszony a lakótelepi típusú kínaiban kérdi: elvitelre, ittfogyasztás?
Átlagos 2018. június 15.egyedül járt itt
Voltam már itt, de valahogy elmaradt az értékelés, vagy mi. Hát ma is meglátogattam. Nem jársz sokkal jobban vagy rosszabbul itt sem, mint hasonló kínai gyorsbüfében. A kiszolgálás kedves, az egyik hölgy jobban ért magyarul, mint a másik, de kiegészítik egymást, a környék lakossága meg simán az élete részévé tette a hajdani könyvesbolt helyén működő kis kínai éttermet.