A legtöbb helyet végigcsámcsogtam a környéken, éppen az önkormányzatnál volt dolgom, gondoltam, kicsit továbbsétálok enni valamit, ismeretlen helyeket felfedezni a Bocskai úton. Láss csodát, pár lépés után belebotlottam Törő papa pecsenyézőjébe!
Nem túl sok bizalmat kelt, ha csak úgy elfutsz előtte, olyan kis ütött-kopott nagyhirtelen, a tulaj valahol kint cigizett az utcán, aztán eldobta és besietett, amikor betértem. Bent semmi papa nem volt, de egy kedves, fiatal srác, aki szívvel-lélekkel süt-főz-kiszolgál, éppen nemrég készült el a rántott csirkemell. hát akkor abból… hozzá legyen hagymás, majonézes krumplisaláta… jó is volt ez így. Közben zajlott az élet, más is betért, a környékbeliek láthatóan ismerik és szeretik a helyet, sokan csak úgy beköszönnek elmenőben, és tényleg van valami varázsa, amit csak akkor érzel, ha beülsz és kipróbálod! Máskor majd mást eszem itt!