Jó 2018. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. február 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vasárnap voltunk az étteremben a férjemmel egy születésnapi ebéd alkalmából, kettecskén. A bejáratban kordon és egy felirat állta utunkat, miszerint várjunk, míg beengednek és az asztalunkhoz kísérnek. Egy percen belül jött is a személyzet egy tagja, udvariasan elvette és felakasztotta a kabátunkat, majd bekísért. Az italok és az étel is hamar jött, a fokhagymakrémleves isteni volt. Ezután jött az arcul csapás. Egyszer már jártam itt, akkor csak pozitív élményeim voltak, most azonban az Aszték arany nevű étel (fánktésztába bújtatott csirke) csalódás volt. 3000 Ft-ért kaptunk egy halom tésztát, amiben úgy kellett vadászni a húsdarabkákra (plusz TÉSZTÁBA csomagolt salátadarabokat, meg egy kis szószt). A számlát gyorsan hozták, fizettünk, majd kifelé nekünk kellett előszedni a kabátunkat egy kabáthalomból, tornászmozdulatokkal, illetve nem tudtunk kimenni, mert a kordon az utunkat állta. Nem jött senki, hogy segítsen, magunknak kellett megoldani. Az étellel szerintem mi fogtunk mellé, de hogy a fizetés után így tesznek a vendégre, az sajnos szomorú.
Nagy társasággal voltunk a vírus mizéria után. Első nagy meglepetésem, hogy az étlap a töredékére zsugorodott, mindössze egy ízléstelen oldal, az eddigi szépen kivitelezett könyvecske helyett. A legnagyobb baj, hogy ezt a foglalásnál több telefonos beszélgetés alatt sem említette senki, így...
A hangulata az étteremnek egyedi nem egy megszokott dizájn. Már belépéskor feltűnt, hogy nincs valami meleg a vendégtérben, ezért még én akinek mindenhol melege van is magamon hagytam a pulóvert amiben érkeztem. Az asztalhoz üléskor a szokásos körök, étlap, ki mit iszik stb-stb.. Az ételek...
Születésnapi ebéd helyszínéül választottuk a Tortuga éttermet. Két gyermekünkkel mentünk, akiknek mondanom sem kell, hogy nagyon tetszett a hely. Engem is lenyűgözött, hogy a teknősük szabadon ide-oda járkálnak. Szerintem ettől egyedi és különleges az étterem. Az ételek is nagyon finomak voltak,...