A teraszon este 10. 30-ig lehet tartózkodni, utána a kerületi előírásoknak eleget téve a zárt pincehelyiségben kialakított kocsmában még lehet maradni, éjfélig vannak nyitva. A beltér faburkolatos berendezése az évek során nem sokat változott, viszont a mellékhelyiséget felújították, újra burkolták. A korábbi évekhez képest az ételkínálat is bővült, de továbbra is az italokon maradt a hangsúly, ezek mellé kínálnak borkorcsolyákat, kísérő fogásokat. A népszerű csirkemájas zsíroskenyér mellett körözöttes kenyér, sajtkrémes kenyér, többféle melegszendvics, töpörtyű továbbra is szerepel az étlapon, azonban vannak klasszikus magyaros fogások is, gulyásleves, marhalábszár pörkölt, pacalpörkölt. Az esti órákra tekintettel mi ételeket nem rendeltünk. A ház borát a verpeléti Varsányi Pincészet adja, a fehér, rozé, vörös decije 550 Ft, az ezek helyett ajánlott szekszárdi Sárosdi Réka rozé nem volt sokkal drágább, decije 600 Ft, de engem egyáltalán nem nyűgözött le. Staropramen sört csapolnak (1250 Ft/ korsó), üvegesben a Pilsner Urquell népszerű, de a Szent András kézműves söreit is megtaláljuk palackban. Panyolai és Árpád pálinkákat mérnek, ezekből többet kóstoltunk, Árpád vadbodz (1700 Ft/ 4 cl) a, illetve Panyolai aranyalma, Silvorius - gyógynövényes, rubinmeggy (1900 Ft), melyek közül egyértelműen az utóbbi ízlett nekünk leginkább. Egy dl szóda 70 Ft, a málnaszörp 750 Ft (3 dl). Kötelező szervizdíj nincs. Rendelés és fizetés a pultnál.