2022. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
Vagány, fiatalos kávézó a Trafó Kulturális Központ földszintjén. Valószínűleg a Trafóból ered a névválasztás, ami így ebben a konstellációban frappáns, értelmezhető. Egy kitűnő kávét ittam, amelynek a tálalása is csinos volt (eszpresszó tejjel 500 Ft, a Cortado 700 Ft volt).
Itt is kapható a most népszerű Tubi, limonádéval 1695 Ft, tonikkal 2095 Ft. Házias süteményeket kínálnak: meggyes pitét, mandulás brownie-t, banánkenyeret (700-950 Ft közötti szeletárak). annak vegán sütemények is: vegán málnás brownie, vegán gesztenyetorta, menta maracuja torta (950-1250 Ft között).
Van ingyenes és működőképes wifi, kényelmesek az ülőhelyek, én a királykék kanapéra huppantam le.
Koktélokat, házi limonádét, trendi teákat (nepáli fekete, matcha, Bombai chai) is kínálnak. Ételek terén toastok közül válogathatunk (1890-2190 Ft között), de van tahinis-banános pirítós is (1390 Ft).
Összességében a mai újhullámos vonalat képviselik nemcsak a beltér, de az étel- és italkínálat terén is. Amúgy nekem azok nem minden esetben a zsánereim, de a Trafik tetszett, itt jól éreztem magam.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (16)
Még több kép (6 db)
Portobello Hotel Esztergom