Olasz hangulat, tetszetős dizájn fogad bennünket belépve, bár az étterem mellett éppen egy szálloda építkezése zajlik, ebből benn már nem érezni semmit. Egy 6 személyes kerek tömörfa asztalnál kaptunk helyet, a kabátokat a pincér begyűjtötte és felakasztotta. 4-en ettünk levest (2 hideg paradicsomleves római sajttal; krémes sajtleves panchettával és koktélparadicsommal; marhahúsleves gorgonzolás tortellinivel). A levesek elég rendes adagok voltak, melyeket kék mázas cserépedényekben tálaltak fel. Nagyon jól néztek ki a levesek, finomak voltak és tartalmasak, sűrűek. Főételként kértünk egy fokhagymás garnéla salátát, fetuccine-t fekete kagylóval és garnélával, mozzarellás csirkemellet zöldspárgás rizottóval, pestos csirkét fusilivel és egy gombás-bazsalikomos rizottót. Ami feltűnt, hogy a Torkos Csütörtök ellenére egyáltalán nem spóroltak sem a hozzávalókkal, sem az adagokkal (ami sajnos sok más helyen bevett gyakorlat. . . ), sőt! A salátában is 6 db hatalmas garnéla volt, és a hússzeletek is nagyok voltak. Élénk, karakteres fűszerezés jellemzett minden ételt, s bár mindenki tervezett desszertet is fogyasztani, az az igazság, hogy a főételek többeken már kifogtak, hiába volt nagyon finom minden, egyszerűen már nem bírtuk megenni. Végül azért egy tiramisut és 2 panna cottát kértünk friss eperrel. Mindegyik desszert friss, könnyű volt, egyáltalán nem émelygős. A teltház ellenére gyorsan dolgozott a konyha és a felszolgálás is. A végösszeget megfelezték, erre 12% szervizdíjat számítottak fel, de mivel nagyon ízlett minden, még adtunk borravalót is, s így fizettünk összesen 15. 500 Ft-ot. Amikor észrevette az egyik pincér, hogy fotózunk, felajánlotta, hogy készít rólunk egy csoportképet. Asztalunk mellett volt a nagy pizzasütő kemence és a pult, ahol a rendelést követően frissen készülnek a pizzák. Összességében nagyon tetszett a hely, máskor is tervezzük felkeresni. Az italok alapáron azonban elég drágák.