2015. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. február 21.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Torkos Csütörtök féláras kedvezményét kihasználva foglaltunk asztalt 5 főre ebédre. Alapesetben az árak nem olcsók, de így az 50%-os kedvezménnyel elég jó lett az ár-érték arány. Az étlapon olasz ételek szerepelnek, de a pizza, tészta szokásos kínálat mellett vannak további izgalmas fogások is.
Olasz hangulat, tetszetős dizájn fogad bennünket belépve, bár az étterem mellett éppen egy szálloda építkezése zajlik, ebből benn már nem érezni semmit. Egy 6 személyes kerek tömörfa asztalnál kaptunk helyet, a kabátokat a pincér begyűjtötte és felakasztotta. 4-en ettünk levest (2 hideg paradicsomleves római sajttal; krémes sajtleves panchettával és koktélparadicsommal; marhahúsleves gorgonzolás tortellinivel). A levesek elég rendes adagok voltak, melyeket kék mázas cserépedényekben tálaltak fel. Nagyon jól néztek ki a levesek, finomak voltak és tartalmasak, sűrűek.
Főételként kértünk egy fokhagymás garnéla salátát, fetuccine-t fekete kagylóval és garnélával, mozzarellás csirkemellet zöldspárgás rizottóval, pestos csirkét fusilivel és egy gombás-bazsalikomos rizottót. Ami feltűnt, hogy a Torkos Csütörtök ellenére egyáltalán nem spóroltak sem a hozzávalókkal, sem az adagokkal (ami sajnos sok más helyen bevett gyakorlat...), sőt! A salátában is 6 db hatalmas garnéla volt, és a hússzeletek is nagyok voltak. Élénk, karakteres fűszerezés jellemzett minden ételt, s bár mindenki tervezett desszertet is fogyasztani, az az igazság, hogy a főételek többeken már kifogtak, hiába volt nagyon finom minden, egyszerűen már nem bírtuk megenni. Végül azért egy tiramisut és 2 panna cottát kértünk friss eperrel. Mindegyik desszert friss, könnyű volt, egyáltalán nem émelygős.
A teltház ellenére gyorsan dolgozott a konyha és a felszolgálás is. A végösszeget megfelezték, erre 12% szervizdíjat számítottak fel, de mivel nagyon ízlett minden, még adtunk borravalót is, s így fizettünk összesen 15.500 Ft-ot. Amikor észrevette az egyik pincér, hogy fotózunk, felajánlotta, hogy készít rólunk egy csoportképet.
Asztalunk mellett volt a nagy pizzasütő kemence és a pult, ahol a rendelést követően frissen készülnek a pizzák. Összességében nagyon tetszett a hely, máskor is tervezzük felkeresni. Az italok alapáron azonban elég drágák.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (32)
Még több kép (22 db)
Trattoria Mamma Étterem további értékelései
2016.04.29családjával
Januárban jártunk születésnapi családi ebéden itt. Az ételek finomak, bár a választékot kicsit szűkösnek találtam. Pizzából rengetegféle van, de egyéb főétel lehetne többféle. A kiszolgálás gyors és udvarias, a tisztaság megfelelő volt. Az árakat kissé elrugaszkodottnak találtam még akkor is ha...
2014.09.11egyedül
Régóta nézegetem a La Mamma Pizzériát, melynek külső dizájnja is remek, a belső dettó, nem véletlenül mondja a honlap, hogy a vendég belépve egyből Itália rejtett tájain érzi magát. Az árszabás helyenként mellbeverő, elképzelhetetlen, hogy a fillérekből előállítható paradicsomos bruschettára (sok...
2013.06.26barátokkal
Több alkalommal jártam már az étteremben és mindig más-más ételt ettem. Mindegyik nagyon finom volt. A pincérek kedvesek és segítőkészek. Az étterem hangulatos, olaszországi élményeket idéző... Ha valaki a Bazilika közelében jár, javaslom, hogy térjen be ide, mert abszolút gasztronómiai...
Silver Hotel Hajdúszoboszló
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza