Ez a mesés kis kávézó a Budai Várban, a Szentháromság téren található, innen a névadás, szemben a Mátyás templom főbejáratával (ahol nem lehet bemenni, mert zárva tartják). A bejárat meglehetősen eldugott, egy keskeny barna ajtó, de belépve egy különleges, letűnt középkori hangulatokat idéző beltérbe érkezünk, pontosabban mindez modern köntösben, a régi idők szellemiségével.
A kávézó az első helyiségben található, de mindenképpen érdemes tovább menni, ahol könyvesbolt és ajándékbolt található, valamint a régi középkori épület falmaradványai, téglarészei, pincéje az üvegpadló alatt. Thai Coco márkájú banános kókuszitalt vásároltam, ami behűtve nagyon frissítően hatott (850 Ft). Ez egy glutén-, szója-, laktóz és cukormentes ital. Croissantból vajas és csokis volt, 400 Ft-ba került (semmivel sem rosszabb, amit az Aldiban lehet kapni kb. 109 Ft-ért, sőt, megkockáztatom, hogy teljesen ugyanolyan volt). Most ahogy nézem vissza a fotókat, úgy látom, hogy a csokis muffin is teljesen olyan, mint az Aldis. Hát ez elég egyértelmű. . . Lehet még szendvicset és granolát kapni. Kávén kívül kínálnak még eszpresszó-tonikot (1000 Ft), csokis és vaníliás shake-et (900 Ft). A cappuccino 650 Ft-ba került, az eszpresszó 550 Ft. Nagyon finom a kávé! A kiszolgálás nagyon kedves, barátságos volt. Összességében egy különleges hangulatú, szépen kialakított hely, csodálatos környéken.