2015. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. december 1.Ajánlom a helyet másoknak is!
Családi névnap megünneplése kapcsán jöttünk el nagyszülőkkel, gyerekekkel a Trófeába. Általában a lakásunkhoz közelebb fekvő Visegrádi utcaiba szoktunk menni, de bevallom, én már eléggé unom, így gondoltam, már az is jelent némi változatosságot, ha legalább másik, újabb helyszínre megyünk, mert rajtam kívül a család többi tagja igazi Trófea-rajongó, így arról nem sikerült őket lebeszélnem, hogy Trófea helyett valami más is lehetne ezúttal.
A koncepció ugyanaz, mint a többi egységben, 3 órás idősávokra lehet érkezni, előzetes helyfoglalás feltétlenül szükséges (vasárnap ebédidőben voltunk), teltház, korlátlan evés-ivás. Az asztalok elég szorosan vannak egymáshoz téve, nyilván így helytakarékos, de nekünk szerencsénk volt, mert egy körasztalt kaptunk, itt mi is, és az asztalon a tányérok, italok is kényelmesen elfértek. Érkezéskor automatikusan bekészítettek kancsóban vizet és 2 kancsó limonádét. A ház vörösbora Kékfrankos volt, nem derült ki, melyik pincészettől.
A kínálat valóban széles, sokféle étel van, mindenki megtalálja, ami tetszetős lehet számára. A grill pult szerintem egy kicsit átverés, hiába nagy a kínálat, de a húsok, halak elég íztelenek, legalábbis, amiket én kóstoltam: vörös tonhal, lazac, harcsa. A libamájat sem sikerült tökéletesre sütni. A sült rák volt a legjobb innen szerintem.
A svédasztalon a hideg előételek átlagon felüliek voltak, a tatárbeefsteak és a tokajiban érlelt libamáj mousse is kifejezetten finom volt. Levest nem ettem. A főételek között a szarvasszelet itt is sláger, hamar kifogyott, de mindig gyorsan újratöltötték. Szintén nagyon bejött a vendégeknek a kacsacomb párolt lila káposztával.
A desszertek terén nem annyira erősek, bár most már vannak nyírfacukros sütemények, az általam kóstolt narancsos mandulás kocka kifejezetten gyenge volt, ráadásul iszonyú édes. A tiramisu és a máglyarakás is meglehetősen átlagosra sikerült. A friss gyümölcsök között ananász, kiwi és sárgadinnye is szerepelt. Többféle sajtot is kínáltak, sajnos nem volt felirat, így nem derült ki, hogy pontosan melyik milyen fajta.
Összességében arra a célra, amire kitalálták a Trófeákat, tökéletesen megfelel, az italokért nem kell fizetni, a gyerekeknek ingyenes volt, s ha valami nem ízlett, nyugodtan ott lehetett hagyni.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (28 db)
Trófea Grill Étterem - Király utca további értékelései
2024.12.29barátokkal
![]()
Örültünk, hogy találtunk egy minőségi éttermet nyitva a belvárosban karácsony másnapján. Nagy volt a választék és kapcsolódott a karácsonyhoz is. Az asztal-pincérünk nagyon segítőkész volt. Kellemes délutánt töltöttünk el az Király utcai étteremben. A külföldi vendégeink is jól érezték...
2023.10.28barátokkal
![]()
Barátom születésnapját ünnepeltük. Életem egyik legrosszabb élménye. Érkezésünkkor egy külföldi társaság ököllel ütötte a bejárati ajtót. Később egy csapatot ültettek mellénk akik behoztak egy üveg royal vodkát és totál részegre itták magukat majd az asztal alá hánytak. Mindeközben a...
2023.05.02családjával
![]()
Gyermekeim leptek meg ezzel a vacsorával az 50. szülinapomra. És valóban igazi meglepetés volt, mert nem számítottam erre a külön ajándékra. Egy kiváló fürdőzés után jöttünk ide. Maga a hely nem túl nagy, de a választék, a személyzet kiszolgálása, szíve, még a rohanásban is annál nagyobb. Kicsit...
Hotel Kamilla Balmazújváros
Hotel Járja Hajdúszoboszló