Az étterem nagyon hangulatos. A pincérek is roppant kedvesek, nem siettetnek és készségesek. Az ételek is finomak és a a belső kialakítás is tetszik. Az étterem elhelyezkedése is kitűnő. Rendezvényhelyszínnek is kiváló. A tisztaság is kifogástalan, mind az étteremben, valamint a mosdókban is.
Ezelőtt egy héttel kötött házasságot lányom párjával. Úgy rendezték - mivel szűk családi körben volt az esküvő és utána a vendéglátás, de azért is, mert a III. kerülelti Polgármesteri Hivatalhoz közel van - hogy itt látják vendégül a szerény számban meghívottakat. Hát mit ne mondjak: nagyon jól választottak.
A pincérek nagyon kedvesek voltak, minden érdeklődésünkre szívesen válaszoltak. Ez a hely úgy működik, hogy egy bizonyos összegért annyit és - limitált időhatáron belül - akkor eszel amikor akarsz, a vendégek hamar feltalálták magukat, mindenki megtalálta - többszor is - a bőséges választékból a kedvére valót. Én nagyon örülök, hogy itt lehettem, jól éreztem magam, a dolgozók azt figyelték, hogy mikor, miben segíthetnek - használt tányérokat azonnal leszedték az asztalról, ha inni kértél - máris hozták, mindezt mosolyogva, jó vendéglátóként szívesen tették. Még a kis unokámat is - aki 4 éves és nagyon melege volt - elvitték olyan helyre, ahol lehűsithette magát. Szóval én csak jót tudok mondani, ajánlanám másoknak is. Idős korom ellenére, szeretnék még ide eljönni. Én vidéken lakom, de a gyermekeim Budapesten. Ha megyek hozzájuk, biztos, hogy el fognak még vinni engem ide. Üdvözletemet küldöm a személyzetnek, köszönöm kedvességüket, figyelmüket. Sok szeretettel írtam e sorokat.
Egy hétköznap jártunk itt és asztalfoglaláskor 21:00-24:00 időpontot jelöltük meg. Eleinte nagyon kedvesek voltak a pincérek,de mikor már csak mi voltunk az étteremben egyre többet jöttek oda,hogy akarunk még valamit fogyasztani. Az ajtóban álltak és állandóan oda bámultak,ahol ülünk. Kellemtelen volt így enni vagy inni.
A végén mikor már megelégeltem a pincér állandó kérdéseit megkérdezte,hogy zavarunk-e és mennyünk-e már. Ő bájosan mosolygott és azt mondta,hogy ő ilyet nem mondhat. A hangsúlyból viszont tudtuk,hogy igen. Fizettünk és még ki sem léptünk az ajtón már csukták is be. Ekkor 22:30 volt,de mi a 3 órás vacsorára fizettünk. Soha többet nem megyünk ide!
Harmadszor jártunk az étteremben, legutóbb itt ünnepeltük a lányom születésnapját. Amikor kihozták az ajándék tortát évszámgyertyával, kis tüzijátékkal - természetesen zene kíséretében - bizony a lányom szeme könnybe lábadt. Nagyon finomak voltak az ételek, a desszertből már nem is igen tudtunk enni, csak kóstolgatni.
A szűkebb család ebédeltünk itt tavaly nyáron. Nagyon jót beszélgettünk az asztalnál, közben pedig végig mindenki pótolta magának amire éppen "éhezett". Nem töltöttük ki a három órát csak kettőt, de ennyi idő is bőven elég volt. Az ételek nagyon finomak voltak, és gyönyörű volt a tálalás is. Ha valami fogyóban volt, azonnal pótolták.
A személyzet kedves és udvarias volt. Maga az étterem pedig igényes, szép, tiszta, és nagyon hangulatos! ! ! Talán annyi ami negatív, hogy borzasztóan zajos a sok embertől (legalábbis amikor mi voltunk), és az önkiszolgáló rendszertől, bár nekünk pont ez volt a jó, mivel mi is egy zajosabb család vagyunk, és így nem kellett feszengeni, hogy csendben tartsuk a gyerekeket, vagy mi ne beszéljünk túl hangosan. :) Főleg családoknak ajánlom, akik feszengés nélkül, jó hangulatban akarnak enni finomakat sokáig. :) Romantikus vacsora helyszínének viszont talán nem a legalkalmasabb szerintem. A mi családunknak viszont az egyik kedvenc étterme lett! ! !
Ami a Trófea Viságrád utcai éttermét illeti, úgy gondolom, hogy ez az étterem hozza a legháziasabb stílust. A függönyök, a sok fából készült bútor, az egész helyiség hangulata azt sugározza mintha a konyhában sok-sok nagymama készíteni az ételeket.
Kíváló házias ételek találhatóak meg a svédasztal kínálatában, és ha még emellé tesszük mindazokat a finom pácolt húsokat, sajtokat, zöldségeket amiket a grill pultban frissen sütnek, akkor azt kell mondjam, hogy bárkinek ajánlhatom ezt a remek kis éttermet. 3 óra itt tartózkodás, és az ital beletartozik az előzetesen meghírdetett árba. Erre egy szó van: kiváló. Az ár/érték arány mindenképp 5-ös. Ajánlom mindenkinek a helyet.