Nem nagy hely. Kb. akkora, mint a közeli kávézó, csak itt teltház közeli állapot van a kávézó meg pang az ürességtől. Figyelmes és gyors a kiszolgálás. Szimpatikus adagokat szolgáltak fel, de mi most csak kulturáltan söröztük-boroztunk. Az italokat kellemes hőfokon és jó minőségben kaptunk. Érdekes megoldás, a pult feletti itallap.
Aki emelt fővel jár, az így kap segítséget a rendeléshez. A kitett program szerint rendszeresek a zenei esték. Különböző formációk szolgáltatják a kiemelt estéken a kultúrát. A mi esténken a Sexnuggets zenekar csinált egy közönséget is magával ragadó akusztikus műsort, klipbemutatóval fűszerezve. Többen a zenére felfigyelve jöttek be az utcáról. Mindenképpen ajánlom a helyet (visszajövünk kipróbálni a konyhát) és a zenekart is. Egyikük neve se zavarjon meg, kiemelt minőség vár!
A Lázár utca és a Bajcsy köz sarkán, az Arany János metrómegállótól 1 percre található ez a közelmúltban nyílt gasztro-bisztró. Mosantság a gasztró-bisztrók korát éljük, ez a trend Budapest belvárosában. . . A hely hangulatos, kicsit múlt századot idéző, de mégis modernkori, színekben a sötétbarna és a fehér dominál.
Az egyik sarokban bárszékes asztal, a másik falnál bőrülések, az üvegportálnál egy szintemeléses megoldással helyeztek el további 4 db kerekasztalt székekkel. A 990 Ft-os napi menü levest és főételt tartalmaz. A levest levesestélban szervirozzák, akár többször is lehet belőle merni. Ottjártamkor brokkoli krémleves levesbetéttel, kissé sótlan, de forró, nem túl izgalmas fogás. A főétel rántott szelet sült újburgonyával és házi csalamádéval. 1 jókora szelet hús, vékonyra kloffolva, s emiatt a szélei kiszáradtak, de frissen sült. A főétel is sótlan. Mennyiségre bőven elegendő volt számomra. A legjonn az egészben a savanyúság volt, abból akár 2x ennyit is szívesen megettem volna. A kiszolgálás barátságos, kedves, és nagyon gyorsan érkeztek az ételek. Ár-érték arány határozottan jó. Az italkínálatban pálinkából legerősebb a felhozatal, de elég sok palackos boruk is van, ezek a fali tárolóban egyúttal dekorációként is funkcionálnak. A napi menün kívül fix magyaros ételek szerepelnek a kínálatban (pl. lecsó, bakonyi, gulyás), de vannak tapasok is. Kedves, biztató hely! Sok szerencsét kívánok nekik!