A cukrászdát a megnyitást követően nem sokkal egyre többen dicsérték a kerület lakói közül. Nem is alaptalanul! A kínálatban a Daubner Cukrászda több finomsága is mintha visszaköszönne, aztán kiderült, ez nem a véletlen műve, hanem a cukrászmester jó pár évig a neves cukrászdában dolgozott, de most úgy gondolta, saját lábára állva saját vállalkozást indít. Tetszetős a berendezés, púderszínek, kicsit vintage, babaszobás, szalon jellegű, de nem fordul át giccsbe, inkább szolidan képviselik ezt a romantikus, tradicionális vonalat. A sütemények tekintetében szintén a klasszikusokat készítik, szerintem remek, bőven átlagon felüli minőségben és barátságos árfekvésben. A sütemények, tortaszeletek többségükben 400 Ft körüli árfekvésben kaphatóak, átlagosnál valamivel nagyobb méretűek, de vannak ennél olcsóbb desszertek is. Többféle rétes, sajtos rúd, pogácsa, szilvás papucs, diós és mogyorós puszedli (4100 Ft/kg), ez utóbbi aprósütemények kilóra kimérve. Ezekből is többet kóstoltunk már, mind finomak voltak, és mivel frissen készültek, itthon még több napig élvezeti értékvesztés nélkül lehetett fogyasztani. A parfé torták választéka is meggyőző. A fiam névnapjára itt vettük a parfétortát karamella-csoki-vanília ízesítésben. A pontos ár a súlyától függ, 2600 Ft egy kiló. A kb. 8-10 személyes parfétorta több mint 2 kilós volt. Frissen készítették a mi íz-összeállításunk szerint és ráadásul aznapi rendelés volt (kicsit későn kapcsoltunk. . . )
A fagylalt nem kimagasló, de az átlagot hozza és nem állománynövelő zsír ízű, egy gombóc 200 Ft, ami szintén elég versenyképes ár. A kávét is kóstoltam már, hagyományos olasz pörkölésű kávét főznek, finom.