Családi vállalkozásként működő fagyizó pavilon Kispesten, a Simonyi utcában, tízemeletes panelházak és a családi házas övezet találkozásánál. A pultban 20 féle fagylaltot kínál Feri bácsi vezetésével a csapat, a kínálat naponta változik, a facebook oldalon követhető.
Nem bántam meg Feri bácsi ajánlását, a Reeses amerikai csoki ízvilágát idéző sós-karamella eléggé bejött nekem is. A hagyományos ízek mellett folyamatosan kísérleteznek, készítenek új kombinációkat is, pl. kapros túrós, fügés dió, áfonyás Camembert, homoktövis, szotyi, After Eight. Mivel fagylaltról van szó, így idényjelleggel tartanak nyitva, tavasztól októberig, az időjárás függvényében. A pultnál lehet rendelni, nincs benti részleg, szóval elviteles fagyizó.